Skånska Möten logo

OM SKÅNSKA MÖTEN

Skånska Möten är en bokningsförmedling av konferenser och ett fristående nätverk av ett femtiotal kvalitativa mötesplatser i Skåne, såväl med övernattningsmöjligheter som utan. Vi arbetar med att marknadsföra våra medlemsanläggningar mot svenska och danska mötesköpare.

Vårt breda utbud av mötesplatser ger dig de bästa förutsättningarna att hitta den mötesplats som bidrar till ett perfekt möte, kick off eller utbildning – oavsett budget, geografisk plats eller krav på faciliteter.

Sök mötesplats och hämta tips och inspiration.

Boka möten

Kontakta oss för mötesförslag – vi hjälper dig kostnadsfritt och förutsättningslöst.

Tack vare våra kunskaper och långa erfarenhet, sparar vi tid och pengar åt dig genom att ta fram offerter från de mötesplatser som passar just er grupp och ert möte. Behöver du hjälp med att utforma mötet till ett smart och kostnadseffektivt möte står vi gärna till förfogande.

Vi garanterar en offert samma dag (vardagar mellan 8.30-16.30), med samma eller bättre pris än som om du hade bokat själv. Vi utgår från era behov och tar fram förslag som passar just ert möte. Skulle vi av någon anledning inte kunna lämna offert samma dag, meddelar vi givetvis det.

Skicka en bokningsförfrågan

Ny medlem?

Har du ett hotell eller faciliteter som erbjuder kvalitativ konferens?
Vill du ha en plattform där du kan träffa mötesköpare från Sverige och Danmark?
Vill du ha fler ytor att marknadsföra dig på?
Då kan Skånska Möten vara något för din anläggning.

Kontakta nätverkskoordinator Elin Moritz, elin@skanskamoten.se, 040-78810 för mer information.

Länkar

Vi tipsar om bra sajter som har med konferens och Skåne att göra

Visitskane.se
På Visit Skåne finns massor med tips på vad det finns att göra i Skåne.

Vill du ha tips på aktiviteter, transporter, föreläsare och mycket annat i samband med er konferens? Kika in på Våra Vänner där vi samlat våra utvalda samarbetspartners.