top of page

Åhus Seaside

HÄMTA NY ENERGI MED HAVET SOM INSPIRATION

Åhus Seaside hotell och spa som slog upp sina portar sommaren 2022 är beläget vid den vackra Täppetstranden i Åhus, dit människor har vallfärdat i hundratals år för att njuta av strand- och badliv.


Hos oss finns alla möjligheter för att skapa en minnesvärd konferens. Oavsett om ni är ett stort eller ett litet sällskap, skapar vi lösningar som passar för er. Med havet som bakgrund och naturen som inspiration finns alla förutsättningar för att hitta både ny energi och nya idéer.


Välkomna till oss på Seaside!

72 Hotellrum

6 Mötesrum

280 Bäddar

0 Enkelrum

0 Grupprum

150 st i matsalen

72 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

80 st i öar

150 st i biosittning

100 st i skolsittning

40 st i u-bord

LÄGE

Vid havet i Åhus

Helsingborg: 1 tim 30 min
Kristianstad: 20 min
Lund: 1 tim 5 min
Malmö: 1 tim 20 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Kristianstad Airport 25 min

Närmaste tågstation: Kristianstad Centralstation 19 km

Närmaste busshållplats: 200 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vackra Täppetstranden vid vårt hotell är perfekt för aktiviteter. Vi hjälper gärna till att planera upplevelser såväl inne på hotellet som utanför. Vad sägs om en personlig vinprovning? Härlig eftermiddagsyoga på stranden? Eller varför inte testa den adrenalinfyllda höghöjds-banan som ligger ett stenkast bort? 

En annan populär aktivitet för våra konferensgäster är en guidad visning på Absolut Home, där ni får ta del av Absoluts historia och en inblick i produktionen.

Vi vet att maten på en konferens är extra viktig och hos oss blir ni inte besvikna. Frukost, lunch, fika och middag - våra måltider är lagade med omtanke och drycken utvald med omsorg för att ge er härlig smakupplevelse.

Vi erbjuder allt ni behöver för såväl enstaka möten och dagskonferens som flerdagskonferenser med övernattning. Våra konferensrum finns i flera storlekar och är alla utrustade med modern teknik. Njut av en kaffepaus på vår härliga takterrass med utsikt över havet.

Åhus Seaside

Kantarellvägen 7, 296 32 Åhus


Tel: 044-289300

konferens@ahusseaside.com

bottom of page