Örenäs Slott

EN HISTORISK MÖTESPLATS FÖR MODERNA MÄNNISKOR

På Örenäs Slott kan du njuta av historiens rungande vingslag samtidigt som du konfererar i modern miljö precis vid den skånska kusten. 

 

Den fantastiska utsikten över Öresund och Ven inspirerar till kreativa möten, och det erbjuds ett stort utbud av aktiviteter. Det ljusa och moderna konferenscentret är en stor kontrast till det historiska slottet och rymmer 16 lokaler där den största har plats för 400 i biosittning.  

Den härliga slottsparken fungerar bra som en inspirerande mötesplats eller för roliga utomhusevents, och här finns även en fitnesspark för de aktiva.

I slottets historiska miljö intas utsökta måltider till hänförande utsikt över havet, och kaffet kan sedan avnjutas i slottets salonger. Alla gäster välkomnas att nyttja varma badtunnor och bastu, och sommartid kan man också doppa sig i den stora utomhuspoolen eller i havet ett stenkast bort i pittoreska Ålabodarna.  

115 Hotellrum

26 Möteslokaler

228 Bäddar

2 Enkelrum

8 Grupprum

300 st i matsalen

113 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

200 st i öar

400 st i biosittning

240 st i skolsittning

30 st i u-bord

LÄGE

Vid havet

Helsingborg: 20 min
Kristianstad: 1 tim 25 min
Lund: 35 min

Malmö: 40 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 35 min

Närmaste tågstation: Glumslöv station 2,9 km

Närmaste busshållplats: 2 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita, Svenska Möten

Båttur till Ven, vattenaktiviteter, interaktiv teambuilding, skattjakt, slottskryss, mysterier, quiz, vinprovning, golf, boule, utomhuspool, sportbilskörning och mycket mer.

Med ett genuint matintresse, engagemang med kärlek och respekt för råvaran, tar vi vara på den Skånska matkulturen med spännande och rena smaker. Rätter byggda från grunden, med råvaror från noggrant utvalda och lokala producenter, tillagas säsongens ädla råvaror.

 

Med finess, tanke och kunskap skapar vi det där lilla oväntade.

 

Med stor respekt för miljön och framtida generationers möjligheter att få ta del av det samma som oss.

Vårt moderna konferenscenter, som stod färdigt 2012, är en stor kontrast till det historiska slottet med det absolut senaste inom teknik, ljussättning, luft och ergonomi.

 

Vi har lagt stor vikt vid att anpassa vår miljö och tillsammans med er skapar vi en oförglömlig konferens med det där lilla extra.

 

I slottets historiska miljö har ni möjlighet att planera, umgås och sammansvetsa gruppen. Efter ert möte avnjuts era måltider i slottets salonger med hänförande utsikt över Öresund.

KVALITETSMÄRKNING

Örenäs Slott

261 63 Glumslöv

 

Tel: 0418-451100 Fax: 0418-73181

info@orenasslott.com