top of page

Bjärsjölagårds Slott

UTVECKLAS I MODERN SLOTTSMILJÖ DÄR DÅTID MÖTER NUTID

På Bjärsjölagårds Slott, beläget i hjärtat av Skåne, njuter såväl det lilla som större sällskapet av historiens rungande vingslag samtidigt som det finns tillgång till det senaste inom teknik, ljussättning och ergonomi i flexibla lokaler. Samtliga konferensutrymmen har bra ljusinsläpp och ger en fantastisk utsikt över bland annat åkermark, rapsfält och allékantade vägar.


Tiden mellan era möten är viktig för att er upplevelse ska bli komplett. Passa därför på att koppla av i något av de personligt inredda gästrummen, komplettera konferensen med en unik aktivitet och njut av middagar som tillagats från grunden av noggrant utvalda råvaror.

 

Närheten till Lund och Köpenhamn gör vackra Bjärsjölagårds Slott till ett självklart val för både företag och privata sällskap som önskar en oförglömlig upplevelse. Varmt välkomna!

27 Hotellrum

5 Mötesrum

50 Bäddar

11 Enkelrum

8 Grupprum

200 st i matsalen

16 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

80 st i öar

150 st i biosittning

120 st i skolsittning

24 st i u-bord

LÄGE

Naturskönt mitt i Skåne
Helsingborg: 1 tim 10 min
Kristianstad: 50 min
Lund: 35 min
Malmö: 45 min


KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 45 min

Närmaste tågstation: Höörs station 28 km

Närmaste busshållplats: 900 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

På slottet finns alla förutsättningar för att er vistelse ska bli mer än bara ett möte.

 

Genom att boka en avkopplande, intressant eller fartfylld aktivitet får ni nämligen en helhetsupplevelse utöver det vanliga som ni garanterat kommer att glädjas åt tillsammans, såväl i stunden men också under lång tid framöver.

 

Några av våra aktiviteter är matlagning under ledning av slottskock, dryckesprovning av tex vin eller whiskey, musikaliskt samspel, ofarligt laserskytte och musikquiz. Kontakta oss gärna för ytterligare fler förslag!

I slottsköket lyser flitens stjärna och slottskocken strävar alltid efter att alltid överraska alla gäster. Menyerna tillaga från grunden, med stor passion och kunskap, av noggrant utvalda säsongsanpassade råvaror. Samtliga menyer komponeras alltid med väl utvalda drycker.

Det blir garanterat en minnesvärd resa för alla sinnen!

Tillsammans med oss skräddarsyr ni er slottsvistelse oavsett vilket möte det gäller, allt för att ni ska kunna få bästa förutsättningar för att kunna fokusera på er utveckling och fatta kloka beslut. Oavsett hur många ni är i ert sällskap finns lokaler för att arbeta ostört!

Bjärsjölagårds Slott

Djupadalsvägen 9, S-275 95 Sjöbo

 

+46 (0)415 412 90

bjarsjolagard@hush.se

bottom of page