top of page

Cocoonmeetings

VARJE KONFERENSGRUPP ÄR EXKLUSIVT ENSAMMA PÅ PLATS

Här kan företag, styrelsen, lednings- och arbetsgrupper träffas avskilt med naturnära omgivning, bekvämt med alla moderna faciliteter, eller “unplugged” framför braskaminen i tankeinspirerande och ombonad miljö.


2–20 personer installerar sig med lätthet i de personligt och smakfullt inredda rummen med en mix av återanvänt, nytt och unika detaljer. Hos Cocoon är ingenting lämnat åt slumpen. Omsorgsfullt och genomtänkt är en röd tråd från början till slut.


Mötesrummen är utrustade med teknik och blädderblock, det ena har styrelsesittning för 8 personer och det andra erbjuder större yta och valfri möblering. Kokongerna bjuder in till möten ”unplugged” i skenet av levande ljus – en upplevelse utöver det vanliga. Alla mötesrum ingår. 


Maten på Cocoonmeetings är lagad från grunden, serverad i Orangeriet och det unikt inredda frukost- och lunchrummet, och en upplevelse för alla sinnen.
 


”Tillsammans skapar vi goda möten och minnen.
Vi tänker kvalité framför kvantitet och vill att alla skall känna vårt personliga engagemang genom hela vistelsen. Vi rekommenderar varmt att ta tillvara lugnet här som stimulerar kreativitet och produktivitet. Varje grupp är unik och vi ser till att de får det de behöver av oss för en gott genomförd konferens och inte minst en minnesvärd upplevelse.”

13 Hotellrum

1 Mötesrum

26 Bäddar

0 Enkelrum

2 Grupprum

25 st i matsalen

13 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

20 st i öar

25 st i biosittning

20 st i skolsittning

20 st i u-bord

LÄGE

Mitt i naturen mellan Kristianstad och Kivik

Helsingborg: 50 min
Kristianstad: 25 min
Lund:50 min
Malmö: 1 tim 5 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Kristianstad Airport 12 min, Malmö Airport 1 tim 10 min

Närmaste tågstation: Kristianstad station 28 km

Närmaste busshållplats: 3,5 kilometer (vi hämtar er gärna)

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vandring i naturreservatet

Forsakar Vandring och ”getaway” i en av våra kokonger

Julgranssafari året om – inblick i julgransodlarens värld

Utomhusmatlagning

Cocoon ”deluxe music live meeting”

Yoga – inomhus/utomhus

Mindfulness-vandring

Nia-dans

Vår matfilosofi är enkel: kortrest mat med god kvalitet på råvaror, ett genomtänkt matkoncept med ”skafferi” av lokala producenter. Till exempel eget lammkött, lammkorv, vilt, öl smak med granskott.

 

Vi har en rustik och gemytlig restaurang som är öppen året om, alla rättigheter för alkoholservering. Köket överraskar med ljuvlig mat och primörer efter säsong. Gårdens egna får håller ängarna öppna och försörjer oss med fantastiskt lammkött. Granskott från egen skog använder vi gärna i vår matlagning.

Cocoonmeetings erbjuder speciella mötesplatser i naturen, avskildhet och diskretion när en grupp ensam kan disponera hela anläggningen. Två av våra mindre konferensrum är vackert belägna i naturen med braskamin och levande ljus. Välj mellan sittning vid bord och bänkar av ek eller att sitta skönt i härliga fåtöljer.

 

Våra mötesrum i naturen, kokongerna, ger den perfekta känslan av ”get away” upplevelse. Konferensrummen i huvudbyggnaden har självklart tillgång till moderna faciliteter, och en mix av våra olika typer mötesrum blir en bra totalupplevelse.

Cocoonmeetings

Borråkravägen 60-11, S-297 94 Degeberga

 

+46 (0)44 35 04 22

bokning@cocoonmeetings.com 


bottom of page