Clarion Hotel & Congress Sea U

HELSINGBORG. SVERIGE. VÄRLDEN. ÄR NI REDO?

Annars är det på tiden att bli det.
Nu har vi slagit upp dörrarna till Clarion Hotel & Congress Sea U, ett hotell med design, mat, dryck och stämning som ni aldrig upplevt det förr.
I centrala Helsingborg, med fem steg till allt, hittar man Clarion Hotel & Congress Sea U. Det är ett stort hotell med massvis med plats för konferensen, helgen i Helsingborg och after worken för helsingborgarna. En läcker takpool pryder byggnaden och självklart finns det gym, barer och restauranger. Gästerna parkerar bekvämt i garaget under hotellet.


Är du nyfiken? Välkommen på en virtuell tur av vår anläggning (klicka på hotellbyggnaden för att se de olika våningsplanen)


251 Hotellrum

18 Möteslokaler

502 Bäddar

0 Enkelrum

15 Grupprum

300 st i matsalen

251 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst Internet

400 st i öar

1250 st i biosittning

700 st i skolsittning

200 st i u-bord

LÄGE

Fem steg till havet och centralen i Helsingborg

Helsingborg: 0 min
Kristianstad: 1tim 25 min
Lund: 40 min

Malmö: 45 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm Helsingborg Airport 30 min

Närmaste tågstation: Helsingborg centralstation 400 m

Närmaste busshållplats: 200 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita

Hotellet har en roof top pool med magisk utsikt över sundet samt ett fantastiskt gym.


Vi erbjuder dryckesprovningar för sällskap, där våra kunniga personal guidar er genom upplevelsen.


Vi har även många externa samarbetspartners som vi arbetar med för att skräddarsy aktiviteter som passar just er grupp.

Få en känsla av weekend hela veckan och njut av en drink i vår sky bar, med magisk utsikt över Sundet, ta ett dopp i takpoolen eller ät en bit mat i vår restaurang signerad Marcus Samuelsson, där lokala råvaror blandas med internationella smaker. Hos oss är alla välkomna.

I vårt living room kan du både umgås med dina vänner och möta nya människor. Med
havet, stadskärnan, kontinenten och nöjesstället The Tivoli som närmaste grannar sitter du alltid på första parkett.

Vårt unika läge med ett stenkast från centrala Helsingborg och havet som närmaste granne skapar vi en unik mötesplats. Tre våningar fyllda med sammanlagt 18 konferenslokaler, där ett flertal av dessa har en magisk havsutsikt.

Med 10 meter i takhöjd kan du i den stora kongressalen börja dagen med ett möte för 1250 personer, för att senare framåt kvällen förvandla salen till en magisk fest för 450 personer.

För den mer exklusiva middagen, så som bröllop eller födelsedagsfirande, kan vi duka upp för upp till 100 personer i en annan lokal som har utsikt över havet.

Modern, exklusiv och internationell interiör är genomgående i hela hotellet, så även på konferensytorna. Alla våra konferenslokaler erbjuder flexibla lösningar, tack vare vikbara väggar och stora lättmöblerade ytor.

Mat och dryck kommer självklart vara god, hållbar och vällagad. Fokus på lokala råvaror, MSC/ASC-märkt fisk, inga produkter med palmolja och gröna menyer.

En större mässa, en produktlansering eller ett intimt bröllop - oavsett vad du planerar har vi kapaciteterna till att skapa det du önskar.
 

KVALITETSMÄRKNING

Clarion Hotel & Congress Sea U
Kungsgatan 1, 252 21 Helsingborg 


cl.seau@choice.se