Cocoonmeetings

VARJE KONFERENSGRUPP ÄR EXKLUSIVT ENSAMMA PÅ PLATS

Här kan företag, styrelsen, lednings- och arbetsgrupper träffas avskilt med naturnära omgivning, bekvämt med alla moderna faciliteter, eller “unplugged” framför braskaminen i tankeinspirerande och ombonad miljö.


2–20 personer installerar sig med lätthet i de personligt och smakfullt inredda rummen med en mix av återanvänt, nytt och unika detaljer. Hos Cocoon är ingenting lämnat åt slumpen. Omsorgsfullt och genomtänkt är en röd tråd från början till slut.


Mötesrummen är utrustade med teknik och blädderblock, det ena har styrelsesittning för 8 personer och det andra erbjuder större yta och valfri möblering. Kokongerna bjuder in till möten ”unplugged” i skenet av levande ljus – en upplevelse utöver det vanliga. Alla mötesrum ingår. 


Maten på Cocoonmeetings är lagad från grunden, serverad i Orangeriet och det unikt inredda frukost- och lunchrummet, och en upplevelse för alla sinnen. 


”Tillsammans skapar vi goda möten och minnen.
Vi tänker kvalité framför kvantitet och vill att alla skall känna vårt personliga engagemang genom hela vistelsen. Vi rekommenderar varmt att ta tillvara lugnet här som stimulerar kreativitet och produktivitet. Varje grupp är unik och vi ser till att de får det de behöver av oss för en gott genomförd konferens och inte minst en minnesvärd upplevelse.”

10 Hotellrum

1 Möteslokal

20 Bäddar

0 Enkelrum

2 Grupprum

25 st i matsalen

10 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

20 st i öar

25 st i biosittning

20 st i skolsittning

20 st i u-bord

LÄGE

Mitt i naturen mellan Kristianstad och Kivik

Helsingborg: 50 min
Kristianstad: 25 min
Lund:50 min
Malmö: 1 tim 5 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Kristianstad Airport 12 min, Malmö Airport 1 tim 10 min

Närmaste tågstation: Kristianstad station 28 km

Närmaste busshållplats: 3,5 kilometer (vi hämtar er gärna)

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten

Cocoonmeetings

Borråkravägen 60-11, 297 94 Degeberga

 

Tel: 044-350 422

bokning@cocoonmeetings.com