top of page

Drakamöllan Gårdshotell

EN KRAFTKÄLLA FÖR BESLUTSFATTARE

Belägen mitt i ett av Skånes mest spännande naturreservat erbjuder vår gamla skånegård med anor tillbaka till 1600-talet en unik miljö för kreativa avstamp, ledningsgruppsmöten, utbildningar eller styrelsemöten.

Under er vistelse förfogar ni exklusivt över hela gården. Mat och tider skräddarsys bara för er och våra kockar skämmer bort er med mat på lokala råvaror tillagade med mycket kärlek.

 

Drakamöllan – en kraftkälla för beslutsfattare

12 Hotellrum

2 Mötesrum

23 Bäddar

1 Enkelrum

4 Grupprum

50 st i matsalen

11 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

20 st i öar

20 st i biosittning

20 st i skolsittning

18 st i u-bord

LÄGE

Mitt i naturen, 5 km norr om Brösarp och 9 kilometer söder om Degeberga längs väg 19

Helsingborg: 1 tim 40 min
Kristianstad: 35 min
Lund: 1 tim

Malmö: 1 tim 20 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Kristianstad-Österlen Airport 20 minuter
Närmaste tågstation: Tomelilla station 17 km
Närmaste busshållplats: 800 meter

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Matrundan på Österlen och Visita

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vi skräddarsyr era aktiviteter precis som allt annat på Drakamöllan.

 

Vårt naturreservat inbjuder till spännande äventyr och upplevelser på egen hand eller i grupp. När mörkret faller är en kväll i köket med våra kockar ett kul sätt att lära känna sina medarbetare och samtidigt få ny kunskap att ta med sig hem.

 

För de som verkligen vill utmana sig själva är en kväll med gårdens egen operachef Guido Paevatalu en upplevelse utöver det vanliga.

Läs mer om våra aktiviteter här

Drakamöllan stora smakupplevelser  - just för er.

 

Mat skall väcka lust och ge glädje. Det är så vi vill att våra gäster skall uppleva vår mat. Smak, doft, utseende – allt skall vara i harmoni. Vi har förmånen att finnas mitt i Sveriges främsta matregion med ett rikt utbud av fantastiska lokala råvaror året runt. Varje dag låter vi oss inspireras av det allra bästa som säsongen erbjuder och bjuder på mat lagad med mycket kärlek just för er oavsett vilka speciella önskemål ni har!

 

På morgonen vår stora lantfrukost, mitt på dagen en spännande buffé med många gröna rätter, en varmrätt och en liten dessert och på kvällen en smakresa genom tre rätter. Till det goda utvalda viner, spännande lokalbryggt öl och lokala alkoholfria drycker. Vi älskar gäster som älskar mat! 

Drakamöllan erbjuder en unik miljö för alla typer av möten.

 

Redan på den lilla vägen in till gården känner man sig förflyttad till en annan värld. Här är det tystnaden och lugnet som råder. Omgärdad av vidsträckta hedar och bokskogskullar är gården en del av naturen. Det gäller särskilt vårt stora konferensrum, som finns en trappa upp, där ett stort inglasat gavelparti ger känslan av att sitta mitt i den böljande bokskogen. Här kan 18 personer arbeta bekvämt.

 

Under vår, sommar och höst är gårdsplanen vårt mest uppskattade ”konferensrum”. Självklart finns all teknisk utrustning att tillgå utan extra kostnad. I konferensrummet finns alltid vatten och frukt framdukat.

 

För att ni verkligen skall kunna njuta av lugnet garanterar vi att ni har hela gården för er själva under er vistelse, något som våra gäster älskar. Vi skräddarsyr allt i minsta detalj för att passa just er grupp, från maten till alla hålltider och joggingrundan.

 

Att komma till Drakamöllan skall vara som att komma hem.

Drakamöllan Gårdshotell 
Drakamöllans väg 108
297 95 Degeberga


Tel 044-351016
info@drakamollan.com

bottom of page