top of page

Ellinge Slott

KÄNN HISTORIENS VINGSLAG I EN UNIK MILJÖ

Letar ni efter en mindre och personlig konferensplats i en lugn och vacker slottsmiljö är Ellinge platsen för Er. Hos oss får Ni den avspända atmosfär och avskildhet som krävs för att gruppen skall kunna diskutera viktiga affärer och fokusera på att fatta kloka beslut, utan att störas av andra gäster.

 

Ni är naturligtvis vårt enda sällskap och disponerar exklusivt hela slottet med konferensrum, bibliotek och salonger för ostörda diskussioner. Välkomponerade måltider efter säsong serveras i Slottets vackra matsal eller i de spännande källarvalen.

Detta upplägg är särskilt anpassat för styrelse- och ledningsgruppsmöten och vi skräddarsyr alltid program och tider helt enligt Era önskemål.

Varmt Välkomna till oss på Ellinge Slott!

12 Hotellrum

3 Mötesrum

15 Bäddar

9 Enkelrum

3 Grupprum

160 st i matsalen

3 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

50 st i öar

80 st i biosittning

54 st i skolsittning

36 st i u-bord

LÄGE

Mitt i naturen, strax utanför Eslöv.

Helsingborg: 45 min
Kristianstad: 55 min
Lund: 20 min

Malmö: 25 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 35 min

Närmaste tågstation: Eslöv station 4,6 km

Närmaste busshållplats: 4,6 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, VisitaKONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vinprovning, matlagning, guidad Slottstur, visning av Purity Vodka destilleri, jeepkörning genom hinderbana, Kreativa Uppdraget- en fartfylld poängjakt med mobilen som hjälpmedel.

Vi serverar ”Skånsk Världsmat” av högsta kvalitet. Mat med rötter och inspiration i det nordiska köket som några av Sveriges främsta kockar står bakom.

På Ellinge Slott får Ni den avspända atmosfär och avskildhet som krävs för att gruppen skall kunna diskutera viktiga affärer och fokusera på att fatta kloka beslut, utan att störas av andra gäster. Ni är naturligtvis vårt enda sällskap och disponerar konferensrum, bibliotek och salonger för ostörda diskussioner.

Avsluta en produktiv mötesdag med ett spännande besök i Purity Vodkas mikrodestilleri och upplev den milda smaken av världens bästa Vodka.

 

Njut av välkomponerade måltider efter säsong i Slottets vackra matsal och studera den enastående jakttapeten från 1812.

 

Naturligtvis arrangerar vi även dagskonferenser – detta går lika bra i Slottet som i vårt nyrenoverade korsvirkesstall från 1732.

Ellinge Jordbruks AB

Ellinge Gård, S-241 93 Eslöv

 

+46 (0)41 359 93 00

info@ellinge.se

bottom of page