En gaffel kort på maritim

VID HAVET MED STADSLIVET RUNT HÖRNET

Hos oss på en gaffel kort på Maritim bor du vid hamnen i Simrishamn.

Våra rum är personligt inredda, inget är det andra likt! De flesta rummen ligger ut mot hamnplan där man kan se fiskebåtarna komma in på morgonen. Vårt hotell passar perfekt för den lilla gruppen som behöver en lugn plats för att bli kreativa – och samtidigt kunna njuta av god mat och trevlig miljö.

Ett besök på en gaffel kort på Maritim kan sammanfattas med tre ord; service, mat och miljö.

14 Hotellrum

1 Möteslokal

28 Bäddar

0 Enkelrum

1 Grupprum

70 st i matsalen

14 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

16 st i öar

20 st i biosittning

14 st i skolsittning

15 st i u-bord

LÄGE

Granne med havet, mitt i gamla stan och med stadslivet runt hörnet.

Helsingborg: 1 tim 50 min
Kristianstad: 1 tim 5 min
Lund: 1 tim 15 min

Malmö: 1 tim 30 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Kristianstad Airport 50 minuter

Närmaste tågstation: Simrishamn station 650 m

Närmaste busshållplats: 10 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita, Skånska Matupplevelser och Petit Hotel

Hotellet har olika förslag på paketarrangemang som inkluderar logi, utsökt mat, tid för avkoppling samt utflykter och aktiviteter.

 

Simrishamn har ett rikt stadsliv med, gallerier och shopping i små butiker. Du kan promenera i gamla stan med pittoreska gatuhus, i den livliga hamnen eller på den sköna stranden.

 

Här finns även många utflyktsmöjligheter genom Österlens böljande landskap och charmiga fiskelägen. Besök på Glimmingehus, Nordens bäst bevarade medeltidsborg. Vandring på Brösarps backar med besök i Kivik, Kungagraven och Stenshuvuds storslagna utsikt. Utflykter på egen hand med hyrd cykel till långa vita stränder vid Sandhammaren, Kyhl eller Mälarhusen.

 

Utflykter till Sarpen, Simrishamns vackra galeas, trollingfiske eller en tur på islandshästar samt segling är andra populära aktiviteter.

Krogen på en gaffel kort på maritim är känd för sitt härliga öppna kök, den sköna atmosfären, den förstklassiga maten och de utsökta vinerna.

 

Kökschefen ser till att ha de bästa råvarorna i form av havets läckerheter, frukt och grönt från Österlens egna odlingar eller utvalda produkter från andra håll i landet.

 

På sommarhalvåret kan man sitta på uteserveringen vid Laxtorget och njuta av hamnens folkliv.

Hos oss är det trevligt att konferera!

 

Vår styrka är vår begränsning: Att vi är en liten anläggning. Småskaligheten gör att dialogen är kort, du möts av personlighet och flexibilitet och hos oss är ingenting är omöjligt. På en gaffel kort på maritim skapas det en geniun stämning där deltagarna känner sig avslappnade, som hemma och där gemenskapen bland deltagarna blir stor.

 

Vår konferenssal ligger i Tullhuset ca 100 meters skön promenad längs hamnen. Salen är ljus och luftig med utsikt över hamn och hav. Passar till 6-20 personer. I källaren finns det ett större grupprum. All teknisk utrustning finns att tillgå.

en gaffel kort på maritim

Hamngatan 31, 272 31 Simrishamn

 

Tel: 0414-411360 Fax: 0414-13862

info@engaffelkort.se