top of page

Fritiden Hotell & Kongress

TAKHÖJD FÖR MODIGA BESLUT OCH YTOR FÖR ENASTÅENDE EVENEMANG

Fritiden Hotell & Kongress är det nya 20-talets högborg samtidigt som arkitekturen flörtar med 50-och 60-talets estetik.

Här ryms arbete och fritid samtidigt, parallellt och omlott. Med alla faciliteter under samma tak och all teknik på plats kan du hålla precis den konferens du är ute efter.

Med fem minuters promenad från Ystads station ligger Fritiden Hotell & Kongress på ett perfekt läge för den som vill resa hållbart eller slipa på presentationen under tågresan hit. Det sydliga läget och de sju våningarna ger er en utsikt över Östersjön som inte finns någon annanstans.

Inför din konferens får du en Personal planner som sköter allt som rör din konferens. Din Personal planner tar hand om bokningen, dina önskemål och till och med dina inbjudna deltagare – om du så vill. Här ska du ägna dig åt det du kommer hit för. Att inspirera din publik, att informera din organisation, att planera framtiden för din verksamhet.

71 Hotellrum

6 Mötesrum

155 Bäddar

30 Enkelrum

7 Grupprum

110 st i matsalen

41 Dubbelrum

WiFi/Trådlöst internet

140 st i öar

240 st i biosittning

60 st i skolsittning

32 st i u-bord

LÄGE

Mitt i Ystad

Helsingborg: 1 tim 20 min
Kristianstad: 1 tim 10 min
Lund: 50 min

Malmö: 50 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 25 minuter

Närmaste tågstation: Ystad station 350 m

Närmaste busshållplats: Ystad station 350 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Sätt sprätt på energin eller tanka lugn när arbetet är avklarat. Här hittar du både gym och wellness inom hotellets väggar. Ni har möjligheter till aktivitet och avkoppling i grupp eller individuellt.

Gruppstärkande aktiviteter får du hjälp med av din Personal planner.


Under hösten 2020 kommer vi även att kunna erbjuda följande:

I den djupa delen på den gamla bassängen finns boulebanor och dart, shuffleboard hittar man på balkongen i restaurangen. Med dessa roliga aktiviteter i huset kan man även utmana varandra i respektive gren eller varför inte i 3-kamp.

Man kan även njuta av utsikten över Ystads historiska takåsar i någon av de två jacuzzis, på vår Rooftop bar. 


Vi kan även erbjuda gemensam mysterielösning på hotellet, lerduveskytte på skjutbana, padel på nybyggt center och öl- eller bubbelprovning i Rooftop – för att nämna några.


Vill ni komplettera med underhållning av en artist, stand up eller föreläsare har vi lokaler som passar perfekt för både större och mindre arrangemang.

 

Vi tar gärna emot era egna önskemål och preferenser och låter din Personal planner göra sitt yttersta för att fullända er vistelse hos oss.

Energitillförseln ska ske när du behöver den. Därför samlar vi inte all servering på ett ställe. Vi sprider ut den över yta och över tid, för att vi tror att det gör den mer tillgänglig för dig.

 

Inleder ni konferensen med frukost serveras den i frukostsalen. Lunch och middag hittar ni avslappnat på bottenplan under det som en gång var ett hopptorn till 25-metersbassängen som fanns där restaurangen finns nu.

Snabb energi och uppfriskande smaker hittar ni i vår juicebar och när eftermiddagen börjar bli kväll hittar ni stämningen och utsikten i Rooftop bar på sjunde våningen.

Hos Fritiden Hotell & Kongress är det flexibiliteten och de stora mötesmöjligheterna som får fokus. Hela tio möteslokaler som går att slå ihop och isär så att ditt sällskap får den kapaciteten och den sittningen ni behöver för ert möte.

 

Våra lokaler lämpar sig för mindre styrelsemöten, mellanstora konferenser och väl tilltagna kongresser. 
Vi är först i södra Sverige med en 18 kvm stor 4k LED skäm i kongressalen och med ett överordnat styrsystem i hela hotellet samt fullgott konsertljud får ni en konferens, kongress, workshop eller företagsfest i toppklass.

 

I samarbete med vårt systerhotell Continental du Sud kan du boka upp till 123 gästrum med plats för totalt 230 övernattande. Continental du Sud finns på överkomligt bensträckaravstånd 5 minuter västerut till fots.

Fritiden Hotell & Kongress

Österleden 19, 271 42 Ystad

Tel: 0411-220 120

konferens@hotellfritiden.se 

bottom of page