top of page

Grand Hôtel Mölle

FÖR ER SOM PRIORITERAR BRA MÖTESMÖJLIGHETER, FÖRSTKLASSIG MAT OCH PERSONLIGA RUM

Grand Hôtel i Mölle är en mötesplats för mat, fest och glädje året om. Människor kommer hit för att njuta utsikten, den goda maten och alla aktiviteter som finns på Kullahalvön.

Kullen är södra Sveriges nav för vågsurf, mountainbike, klättring, dykning, havskajak, fiske, vandring, paraglide, tumlare, vingårdar, keramiker & konstnärer.

Välkommen att uppleva Kullahalvön hos oss!

51 Hotellrum

4 Mötesrum

91 Bäddar

14 Enkelrum

3 Grupprum

250 st i matsalen

37 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

60 st i öar

140 st i biosittning

70 st i skolsittning

34 st i u-bord

LÄGE

Grand Hôtel i Mölle ligger vid foten av Kullaberg och 5 min gångväg från Mölle Hamn.

Helsingborg: 40 min
Kristianstad: 1 tim 40 min
Lund: 1 tim 10 min

Malmö: 1 tim 20 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats – Ängelholm-Helsingborg Airport 40 minuter

Närmaste tågstation: Helsingborg Centralstation 36,6 km, Ängelholm station 31,1 km

Närmaste busshållplats: 650 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Kullahalvön är också synonymt med aktiviteter. Vill du drakflyga, dyka, surfa, klättra, ja då har du kommit till rätt ställe. Vi samarbetar med de lokala sportskolorna och guiderna för att ge er en riktigt häftig upplevelse. Alla äventyr leds av auktoriserade guider.

 

Det finns kulinariska aktiviteter också förstås, som matlagningskurs, vinprovning eller ölprovning.

Kullahalvön är synonymt med gastronomi. Här ligger några av Sveriges toppkrogar och bäst rankade matproducenter. Vi har exempelvis själva utvecklat Höganäs Saluhall som blev ett mat-mecca för hela Skandinavien. Kort sagt, ni kommer inte bli besvikna på er gastronomiska upplevelse.

 

Eva Dahlberg, VD: I väggarna sitter över 100 års badliv. Hotellet har stått emot världskrig och stormar, och har hela tiden välkomnat vardag som fest. Min familj förvaltar ett arv som jag hoppas ska vara starkt nog att överleva minst 100 år till.

 

David Mill, köksmästare: Många tror att en kock är fixerad vid mat, att det är allt vi tänker på och bryr oss om. Och de har ju onekligen rätt i det. Mat är ju så kul. Mat gör människor glada, nyfikna och ibland häpna. Så jag vet inte riktigt om det är maten jag gillar eller effekten av den, eller kanske både och.

Vi tror att ett lyckat affärsmöte är resultatet av en lyckad planering. Själva affärsbiten planerar ni nog bäst själva, men resten hjälper vi er gärna att få kreativt, smakrikt och minnesvärt.

 

Grand Hôtel har lokaler lämpliga för konferenser upp till 75 deltagare.

Grand Hôtel Mölle

Bökebolsvägen 11,  263 77 Mölle

 

Tel: 042-362230 Fax: 042-362231

info@grand-molle.se

bottom of page