top of page

High Court

SEE YOU IN COURT!

Välkommen till en unik mötesanläggning i Malmö!


Förstklassig service, enastående lokaler och superb mat.

Vi erbjuder lokaler som passar utmärkt för seminarier, möten, konferenser till fest och utställningar. Ni blir bemött med en personlig och proffsig känsla från början till slut. Maten lagas av våra prisbelönta kockar.


På egen tomt ligger High Court som omges av kanalen och slottsparken, med vatten och grönska inpå husknuten, vilket ger en känsla av avskildhet trots att promenaden till citybanan bara tar fem minuter.


Hovrättsbyggnaden uppfördes i början av förra seklet i nationalromantisk stil för viktiga möten som har anpassats till en modern konferens & kontorsanläggning. Ursprungliga material och utsmyckningar har kombinerats med dagens teknik och inredning för att skapa en flexibel och modern mötesanläggning med historisk och personlig prägel.


Hybridmöten, webkonferens och streaming.

Efter höstens erfarenheter har vi byggt, fixat, testat, testat, testat för hybridmöten, webkonferens samt streaming och är nu redo att öppna vår konferensstudio. Vi har utrustat studion med LED-skärmsvägg för presentationer som gör att dagsljus och belysning kan varieras utan att påverka presentationen. Fast utrustning med flexibilitet och ordning på kablarna. 


Full HD-sändning  samt kort och enkel uppstart så att ni kan koncentrera er på viktiga budskap där vi sköter tekniken och vårt team håller samma service som vanligt för er som är på plats. 

0 Hotellrum

10 Mötesrum

0 Bäddar

0 Enkelrum

12 Grupprum

110 st i matsalen

0 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

114 st i öar

190 st i biosittning

98 st i skolsittning

50 st i u-bord

LÄGE

Mitt i centrala Malmö
Helsingborg: 50 min
Kristianstad: 1 tim 10 min
Lund: 25 min

Malmö: 0 min


KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 25 min, Copenhagen Airport 25 min

Närmaste tågstation: Malmö Centralstation 800 m

Närmaste busshållplats: 800 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Tack vare vår tomt kan vi erbjuda olika utomhusaktiviteter, varför inte avsluta konferensen med en paddeltävling i kanalen eller lite stillsammare, en boule i trädgården. Vi har givetvis tillgång till vårt 80kvm stora kök om ni är sugna på att laga mat tillsammans med våra duktiga kockar, eller ha BBQ på vår terrass mot kanalen.

Den gamla väntsalen förvandlades till en bistro med terrass mot kanalen med eftermiddags- och kvällssol. Här serverar vi stämningsfulla frukostar, luncher och middagar. Olika typer av event, barkvällar eller fantastiska fester för bröllop eller svenska artisteliten. Oavsett vilket väljer våra prisbelönta kockar lokala råvaror som de tillagar med stolthet och ser till att det är lika genuin som atmosfären.

Alla våra rum är personligt och hemtrevligt inredda och har stora fönster med högt i tak, vilket bidrar till den luftiga, ljusa känslan, med grönskan och kanalen inpå knuten.Vår K-märkta vackra Plenisal med väggpaneler och 5 meters takhöjd i kombination utsikten över Kungsparken gör ert event till något extra.

 

För mindre grupper, upp till 12 personer kan vi erbjuda bland annat Åklagarrummet eller Advokatrummet vilket ni känner passar bäst för dagen.Vill ni ha ett större mingel eller event kan vi ta emot grupper upp till ca 600 personer i vårt Bistro som även är utmärkt som showroom för t ex upp till 4 bilar.


Hybridmöten, webkonferens och streaming.

Efter höstens erfarenheter har vi byggt, fixat, testat, testat, testat för hybridmöten, webkonferens samt 

streaming och är nu redo att öppna vår konferensstudio. Vi har utrustat studion med LED-skärmsvägg för presentationer som gör att dagsljus och belysning kan varieras utan att påverka presentationen. Fast utrustning med flexibilitet och ordning på kablarna. 

Full HD-sändning  samt kort och enkel uppstart så att ni kan koncentrera er på viktiga budskap där vi sköter tekniken och vårt team  håller samma service som vanligt för er som är på plats. 

See you in court!

High Court

Malmöhusvägen 1, S-211 18 Malmö

 

                                                   +46 (0)40 685 21 10

info@highcourt.se


bottom of page