top of page

Hotel Riviera Strand

MÖTESMILJÖER DÄR VI BLANDAR LEKFULLHET, MODERN LYX OCH MAT I TOPPKLASS.

Lämna kontoret och låt idéerna växa i avslappnad miljö precis vid havet, omringad av natur, frihet och vackra omgivningar. 


Hit ska ni komma för lägets skull, för interiörerna i modern art déco-stil, maten och den höga komforten. Under ett och samma tak ryms moderna mötesrum, smarta lägenhetssviter, en enastående lounge och en restaurang med fantastisk mat.


På Riviera Strand erbjuder vi  144 lägenhetssviter samt 11 lokaler för 2–220 personer. Är ni en grupp mellan 150–220 personer så förvandlar vi vår restaurang till ett fantastiskt mötesrum. Självklart med den teknik som behövs för ert arrangemang. Utöver det har vi stora, härliga lounger som passar perfekt när man ska arbeta i grupp eller bara njuta av en fika eller fördrink.


På innergården ligger vårt poolhus med simbassäng, varma utomhusbad och bastu med panoramavyer mot havet, klitterna och sandstranden. I andra ändan av stranden glittrar Båstad hamn – en snabb cykeltur bort, men på tillräckligt avstånd för att inte bli störda.


Hos oss har ni möjlighet att skapa det event ni vill ha, den stora konferensen likväl som det mindre mötet. 


144 Hotellrum

11 Mötesrum

650 Bäddar

0 Enkelrum

4 Grupprum

300 st i matsalen

144 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

25 st i öar

220 st i biosittning

100 st i skolsittning

20 st i u-bord

LÄGE

Vid stranden i Båstad

Helsingborg: 40 min
Kristianstad: 1 tim 25 min
Lund: 1 tim 10 min

Malmö: 1 tim 15 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 20 min

Närmaste tågstation: Båstad station 1,3 km

Närmaste busshållplats: 800 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten och Visita. 
Hotel Riviera Strand ingår i Gram Hotels. Alla hotel inom Gram Hotels är miljömärkta av Svanen och certifierade av Safe Hotels.


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Utbudet av aktiviteter, natur och upplevelser är stort och när du väljer Hotel Riviera Strand får ni tillgång till alla aktörer inom Gram Hotels. Dessutom samarbetar vi med olika event- och aktivitetsbolag.


Restaurang Riviera – kärlek till mat och människor

 

Byggnaden och platsen har en historia och en känsla som vi stolta ska förvalta och bevara. En mötesplats för societeten, unga, hippa, gamla och alldeles vanligt folk. Vi har öppnat restaurangen i ny frisk anda med plats för 220 gäster i en underbar miljö med upphöjda takpartier och anslutande galleriliknande atrium.

 

På vår restaurang kan du luta dig tillbaka och njuta av maten i en avslappnad och skön atmosfär som passar liten som stor. Alla måltider kan avnjutas hos oss från morgon till kväll. Små gäster välkomnar vi med en magiskt god barnbuffé där barnen hittar alla sina favoriter, medan våra större gäster njuter av kulinarisk mat med äkta Bjärekänsla.

 

På menyn står klassiska drinkar och välsmakande mat med nordisk stämning tillagad från grunden. Vi strävar alltid efter att hitta de bästa råvarorna och använder lokala produkter i så stor utsträckning som möjligt.

Vackert beläget med strålande utsikt över havet och med naturen utanför dörren kan vi erbjuda mötesmiljöer som inspirerar. Här möts du alltid av personlig värme i ett hotell som är byggt för att umgås i. Vi erbjuder våra konferensgäster en högklassig vistelse med möjlighet till variation. Kanske förlägger ni delar av ert möte utomhus där det finns mycket inspiration att hämta. Vi har en kreativ grupp av konferenssamordnare på hotellet som hjälper er att sätta samman möten efter era önskemål som ger resultat. På konferensen sköter vi detaljerna medan ni kan fokusera på tankekraften åt att hämta ny inspiration inför framtiden.


Hotellet har 11 stycken möteslokaler i varierande storlek och dessutom mycket fria ytor som ni kan utnyttja. Restaurangen kan kombineras till möteslokal skapad till lite större möten med upp till 220 deltagare. Vår VIP-lounge passar utmärkt till ledningsmöten.

Hotel Riviera Strand

Rivieravägen 33, S-269 39 Båstad

 

                                                      +46 (0)431 785 00

+46(0)431 55 82 28

info@rivierastrand.se

bottom of page