top of page

Hotell Gässlingen

HIMMEL, HAV OCH HARMONI

Utsidan är en del av byromantiken. Insidan öppnar sig som en generös famn av möjligheter.

 

Gässlingens rum är individuellt inredda i en modern romantisk herrgårdsstil. Dubbelrummens storlek är generösa och en del har utsikt över havet och Öresundsbron. Alla rummen har rymliga badrum, vissa med badkar, alla med dusch. De tre sviterna har ingång från poolområdet och egen terrass på baksidan mot den stora betesmarken som sträcker sig hela vägen ner till stranden. Någon lycklig mötesdeltagare kanske får njuta av fristående djupbadkar och stjärnhimmel i egen svit.

 

Cirka två minuters promenad över de gamla kullerstenarna ligger Skanörs gamla stadshus. Förutom en vacker möteslokal hyser stadshuset fyra av Gässlingens dubbelrum. Två av dem mycket stora och rymliga, samtliga med nyrenoverade badrum. Känslan av historiens vingslag i väggarna bjuder vi på.

29 Hotellrum

3 Mötesrum

55 Bäddar

3 Enkelrum

1 Grupprum

120 st i matsalen

26 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

25 st i öar

55 st i biosittning

36 st i skolsittning

30 st i u-bord

LÄGE

Nära havet i Skanör

Helsingborg: 1 tim 10min
Kristianstad: 1tim 25 min
Lund: 40 min

Malmö: 35 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 40 min, Copenhagen Airport 40 min

Närmaste tågstation: Malmö Hyllie station 29,8 km

Närmaste busshållplats: 500 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Gässlingen samarbetar med Spirit Event som anordnar alla typer av aktiviteter för små och stora grupper. Allt från teambuildande aktiviteter till glödande kol-promenader eller RIB båt-utflykt på havet för att titta på Öresundsbron underifrån (!)

 

Na´ jaa spa heter Gässlingens eget lilla spa. Behandlingar utförs med äkta Thailändsk kunskap och glädje. Passa på att boka en fotmassage eller en traditionell thaimassage. Tänk på att gärna boka i god tid före ankomst.

 

För den matintresserade erbjuder vi matlagningskurs på vårt systerhotell Skanörs Gästgifvaregård. Kockarna i Jakob Lells team lagar mat tillsammans med halva gruppen samtidigt som andra halvan har en smak- och vinprovning i matsalen. Passar för grupper upp till 20 personer.

Vi lever med det bästa av skånsk matkultur.

Närheten till Söderslätts lokala odlare och producenter borgar för hög kvalitet på all mat som lämnar Gässlingens kök. Alla bröd och kakor bakas av våra kockar och nya spännande rätter presenteras ständigt.

 

Tillgång till kunskap hos våra sommelierer gör att man som gäst alltid kan lita på att rätt smaker kombineras vid bordet.

 

För mötesdeltagaren finns alltid tillgång till friskt vatten, frukter, ekologiskt kaffe och Gässlingens hembakta kakor.

Omtanke från början till slut.

 

Omtanke är ett ord som genomsyrar en konferens på Hotell Gässlingen. Fungerande teknik, vällagad mat serverad vid rätt tillfälle, personlig service och ett leende i förbifarten.

 

På Hotell Gässlingen finns konferensmöjligheter för två till femtio personer. Våra lokaler är ljusa, luftiga och tekniskt välutrustade och finns behov av ytterligare teknik så hyr vi in det genom en nära samarbetspartner.

 

Hotellet har byggts om för att fånga det ljus och rymd som omgivningarna bjuder på och utanför hotellet möts man av en idyll inramad av böljande strandängar, kristallvita stränder och det pittoreska Skanör.

 

Vi erbjuder konferens med omtanke från början till slut.

KVALITETSMÄRKNING

Hotell Gässlingen

Rådhustorget 6, S-239 30 Skanör

 

+46 (0)40 45 91 00

info@hotellgasslingen.com


bottom of page