Hotel Skansen

MÖTEN VID HAVET PÅ ANRIK BADORT

Hotel Skansen är beläget vid Båstads vackra strand alldeles intill havet. Hotellet var en gång i tiden ett sädesmagasin och andas anrik historia. Söker ni en konferens vid havet med spabehandlingar, bad och bastu är det här platsen för er. Vi är vana vid att ta hand om stora event likväl som mindre möten. Här kan ni hålla era möten i stora och flexibla lokaler med havet utanför fönstret eller nere på kallbadhuset till vågornas skvalp.

Njut av mat och vin i välrenommerade Restaurang Sand, träffas över en kopp te i den vackra vinterträdgården, prata en stund vid brasan i Tennispaviljongen eller i vår cocktailbar.

 

Köket lagar omsorgsfullt mat efter säsongernas skiftningar och samarbetar med lokala producenter.

Kanske väljer ni att komplettera möten med avkopplande spabehandlingar. Det är en speciell känsla att se ut över Kattegatt från den varma bastun och svalka sig med ett dopp från kallbadhuset. Under bar himmel finns en uppvärmd japansk pool.

Gå på kulinarisk provning av vin, ost och champagne eller mingla vid grytorna i en gemensam matlagningsaktivitet. Eller varför inte ta en tur till Bjärehalvöns golfbanor med sammanlagt 117 golfhål.

Utbudet av aktiviteter, natur och upplevelser är stort och när ni väljer Hotel Skansen får ni tillgång till alla aktörer inom Gram Hotels. Vi samarbetar med olika aktivitetsbolag som specialiserar sig på temainriktade äventyr och upplevelser

172 Hotellrum

26 Möteslokaler

330 Bäddar

9 Enkelrum

12 Grupprum

280 st i matsalen

163 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

160 st i öar

500 st i biosittning

400 st i skolsittning

44 st i u-bord

LÄGE

Vid havet i Båstad

Helsingborg: 45 min
Kristianstad: 1 tim 30 min
Lund: 1 tim 15 min

Malmö: 1 tim 10 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 25 min

Närmaste tågstation: Båstad station 5 km

Närmaste busshållplats: 300 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Svenska Möten och Visita.
Hotel Riviera Strand ingår i Gram Hotels. Alla hotel inom Gram Hotels är miljömärkta av Svanen och certifierade av Safe Hotels.

KVALITETSMÄRKNING

Hotel Skansen

Kyrkogatan 2,  269 33 Båstad

 

Tel: 0431-558100

info@hotelskansen.se