Hotell Erikslund

HÄRIFRÅN ÄR DET NÄRA TILL ALLT I SKÅNE OCH TILL KONTINENTEN

På Hotell Erikslund kan du bo, arbeta och må gott! Ett trivsamt och fräscht hotell.

 

Vi är måna om att våra gäster skall må gott under sin vistelse i Nordvästra Skåne. Hotell Erikslund har på några år blivit ett populärt mötes-, konferens- och utbildningscenter. Detta tack vare mycket ändamålsenliga lokaler och vår servicekänsla och flexibilitet. I vår konferensavdelning erbjuder vi stora, ljusa och välutrustade lokaler för grupper på 2-150 personer, och vår konferensvärdinna ser till att ni har det ni behöver, när ni behöver det. Hotellet har fri parkering både för bussar och bilar.

 

Hotell Erikslund ligger utanför Ängelholm, lätt tillgängligt direkt vid södra avfarten från E6 (avfart 33).

130 Hotellrum

6 Möteslokaler

280 Bäddar

49 Enkelrum

8 Grupprum

180 st i matsalen

81 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

51 st i öar

150 st i biosittning

80 st i skolsittning

31 st i u-bord

LÄGE

Vid E6
Helsingborg: 15 min
Kristianstad: 1 tim 10 min
Lund: 45 min

Malmö: 50 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 15 minuter

Närmaste tågstation: Ängelholm station 6,6 km

Närmaste busshållplats 600 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, VisitaPå vårt spa kan du njuta av olika sorters vårdande och avslappande aktiviteter. Där erbjuds både spabehandlingar (mot förbokning) och två fullt utrustade gym samt träningspass hela veckan. Du kan med fördel kombinera dessa med din konferens, till exempel genom paketet Aktiv konferens. Aktiv konferens inkluderar konferenslokal, alla måltider inkl. tre rätters middag samt övernattning med frukost. Eget träningspass med instruktör och fri tillgång till våra stora välutrustade gymlokaler.

 

Vid bokning av övernattning ingår er entré till vårt spa, där ni kan njuta av jacuzzi, bastus och bara koppla av. Ni får även tillgång till vårt välutrustade gym i två plan samt möjlighet till deltagande i träningspass.

 

Vi erbjuder också föreläsningar i friskvård, stresshantering, avslappning, pausgympa m.m.

 

Genom ett nära samarbete med professionella arrangörer erbjuder vi aktiviteter och utflykter, allt från att lösa mordmysterium till körsång.

 

Exempel på aktiviteter i närheten är golf, fiske, klättring, dykning, lerduveskytte, mountainbike, bågskytte, ridning m.m. Bland utflykter till sevärdheter finns Kullahalvön med Rut på Skäret, Höganäs Keramik, Sofiero, Båstad och Norrvikens Trädgårdar. En båttur över Sundet går snabbt och på en timme är man i Köpenhamn.

Hotellet har både restaurang & bar och ett populärt Wärdshus. Restaurangen erbjuder alltid en välkomponerad meny av hög kvalitet med råvaror efter säsong.

 

Uppge gärna vid bokning om vegetariskt, glutenfritt eller annan allergikost önskas, så ordnar vi det!

 

Varje dag serveras en stor härlig lunchbuffé i Wärdshuset.

Hos oss hittar du en mötesplats som erbjuder de hjälpmedel du kan tänkas behöva för just ditt möte. Genom vår servicekänsla och flexibilitet ser vi till att er konferens fungerar smidigt och enkelt. Vår konferensavdelning med en totalyta på 400 m2 lämpar sig såväl för små planeringsmöten, för de stora konferenserna som för utställningar eller mässor.

KVALITETSMÄRKNING

Hotell Erikslund

Åstorpsvägen 15,  262 96 Ängelholm

 

Tel: 0431-415700 Fax: 0431-415710

reception@hotellerikslund.se