top of page

Jordberga Parkhotell & Events

DET EXKLUSIVA LILLA HOTELLET MED DE MÅNGA MÖJLIGHETERNA

Önskar ni ett avskilt och lite annorlunda ställe för möten för företagets ledningsgrupp eller styrelse passar Parkhotellet perfekt.

 

Den nyrenoverade byggnaden ligger i slottets vackra park och har tio individuellt inredda gästrum med tillhörande duschrum varav åtta är något större och två lite mindre. Parkhotellet hyrs endast ut åt ett sällskap i taget. Så ni kan vara helt privata och ha full exklusivitet till hela huset med dess salong, matsal, bibliotek och mötesrum.

 

Villan från 1912 i jugendbarockstil uppfördes ursprungligen åt godsets arrendator genom en om- och tillbyggnad av den äldre tjänstebostaden. Arkitekt är dansken Henri Glaesel, som några år tidigare stått för den stora slottsombyggnaden här i samma stil och som 1912 även fick rita det nya änkebostället på Havgård.

10 Hotellrum

3 Mötesrum

20 Bäddar

0 Enkelrum

1 Grupprum

200 st i matsalen

10 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

150 st i öar

150 st i biosittning

150 st i skolsittning

0 st i u-bord

LÄGE

I Jordberga Gårds vackra slottspark, mitt i naturen

Helsingborg: 1 tim 10min
Kristianstad: 1 tim 30 min
Lund: 45 min

Malmö: 40 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 20 minuter

Närmaste tågstation: Trelleborgs station 20 min, Skurup 13 min (taxi från stationen)

Närmaste busshållplats: 1,5 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vin- och whiskyprovning. Ölprovning med det på gården liggande Hönsinge Hantwerksbryggeri. Cooking class, Yoga eller motionspass med instruktör, visningar av slottet,  parken eller gården med sina intressanta miljö-och energisatsningar m.m.

Maten är en viktig utgångspunkt för att göra möten riktigt minnesvärda. Vi utgår från lokalproducerade råvaror och skapar måltiderna efter era önskemål. Därtill en spännande vinlista.

Jordberga har många möjligheter för möten av olika slag, allt från det avskilda mötet för företagsledningen till de riktigt stora kund- och publikmötena. Här finns också goda möjligheter att arrangera events i parken och ha mässor i våra vackra kulturbyggnader.

 

I Parkhotellet tar vi givetvis bara emot ett sällskap i taget och anpassar upplägget helt efter era önskemål. Vi har 10 individuellt inredda gästrum, 2 konferensrum med senaste teknik samt trevliga sällskapsrum. För stora möten upp till 300 pers och mässor kan det intilliggande Herrskapsstallet bokas.

Jordberga Parkhotell & Events/Jordberga gård

Jordbergallén 192-28, S-231 99 Klagstorp

 

+46 (0)73 545 55 65

mi@jordberga.se


bottom of page