Kiviks Hotell Konferens och SPA

ÖSTERLENS VACKRASTE UTSIKT

Kiviks Hotell är vackert beläget på en höjd med milsvid utsikt över havet.Hotellet har 27 rum, varav 3 sviter, SPA samt tre konferenslokaler. Det är vår strävan att alla ska trivas och få uppleva lugn, harmoni och avskildhet. Vår förhoppning är att du redan i lobbyn ska känna dig som hemma, ta en kopp kaffe och sätta dig i vår italienska nyrenässansträdgård eller i baren och titta ut på en enastående utsikt och känna hur skönt det är att bara få vara!

 

Vi försöker med inredning, med detaljer och med vår personal att skapa en plats som andas lugn, harmoni och avskildhet. Kiviks Hotell, Konferens & Spa är en utmärkt plats att träffas på, att ha sina möten eller mindre konferenser i en eller flera dagar.

27 Hotellrum

3 Möteslokaler

54 Bäddar

0 Enkelrum

Grupprum

70 st i matsalen

25 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

16 st i öar

25 st i biosittning

22 st i skolsittning

14 st i u-bord

LÄGE

Kiviks Hotell Konferens och SPA är beläget i Kivik och vid havet på Österlen.

Helsingborg: 1 tim 45 min
Kristianstad: 45 min
Lund: 1 tim 10 min
Malmö: 1 tim 30 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Kristianstad Airport 40 minuter

Närmaste tågstation: Simrishamn station 20 km

Närmaste busshållplats: 200 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita

Vårt SPA erbjuder förutom de behandlingar som finns i paketen, flera behandlingar och kurer för kroppen, eller bara för ansikte eller fötter. Spaavdelningen har tre behandlingsrum, relaxrum och två större jacuzzi badkar för flera personer.

 

Känner man sig lite extra romantisk kan man boka Copper Cave som är ett privat rum med eget bubbelbad. Vi informerar om aktiviteter på Österlen, tex. cykelturer, vandringar, Kiviks Musteri/Äpplets Hus, Kivik Art och Stenshuvud

Välkommen till vår restaurang där du har en oändlig utsikt över Hanöbukten.

 

Vårt kök erbjuder rätter av både nationell och internationell karaktär. För oss är det viktigt att i möjligaste mån använda oss av råvaror från lokala leverantörer på Österlen och från Skåne.

 

Sommartid kan man inta middagen i vår italienska nyrenässans trädgård .

Kiviks Hotell lämpar sig utmärkt för konferenser och inspirerande möten för både mindre och större sällskap och kan dessutom bjuda på exklusiv avskildhet.

 

Vi kan ta emot mindre grupper på ca 8 personer som har möjlighet att konferera helt avskilt i en närliggande villa. I huvudbyggnaden finns alla möjligheter även för större grupper på ca 25 personer att konferera.

 

Nyligen invigdes vårt Orangeri som ger en alldeles unik miljö att ha sitt möte i och som leder er ut i vår Italienska nyrenässans trädgård. Vi skräddarsyr din konferens eller ledningsgruppsmöte. Som du vill ha det – så gör vi!

 

Hos oss bestämmer du när du vill ha dina måltider och tillåter vädret dukar vi gärna upp på terrassen.

 

Hela hotellet har trådlös internetuppkoppling utan kostnad och våra lokaler är utrusteade med Whiteboard, filmdukar, blädderblock, PC-projektor, A4-block och pennor till deltagarna, H-film och pennor.

KVALITETSMÄRKNING

Kiviks Hotell Konferens och SPA

Moriabacken,  277 30 Kivik

 

Tel: 0414-700 75

info@kivikshotell.se