top of page

Kiviks Hotell Konferens och SPA

EN OAS I KIVIK

– En plats för nya tankar, filosofier och inspiration


Kiviks Hotell är vackert beläget på en höjd ovanför gamla Kivik med milsvid utsikt över havet. 

Kiviks Hotell är en plats där gammalt och nytt möts. Där samtida konst, anrik historia och spännande arkitektur skapar en modern känsla med hjärta. Allt detta omringat av en majestätisk nyrenässansträdgård. 


Hotellet har 32 unika rum fördelade på tre byggnader varav tre sviter, spa med pool, samt tre konferenslokaler. Håll bra och givande möten i vår inspirerande och lugna miljö. Ni har möjlighet att hålla er konferens i Ranelidsalen med härlig utsikt över trädgården och havet. 

Piratengalleriet är ljust och härligt med fönster mot havet och charmiga Villa Laura lämpar sig utmärkt för till exempel ledningsgruppen som behöver konferera i exklusiv avskildhet. 

Vi är i ständig förnyelse och tycker det är viktigt att följa våra drömmar och visioner när det gäller utveckling och tillväxt.


32 Hotellrum

3 Mötesrum

60 Bäddar

4 Enkelrum

Grupprum

70 st i matsalen

28 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

24 st i öar

32 st i biosittning

24 st i skolsittning

16 st i u-bord

LÄGE

Kiviks Hotell Konferens och SPA är beläget i Kivik och vid havet på Österlen.

Helsingborg: 1 tim 45 min
Kristianstad: 45 min
Lund: 1 tim 10 min
Malmö: 1 tim 30 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Kristianstad Airport 40 minuter

Närmaste tågstation: Simrishamn station 20 km

Närmaste busshållplats: 200 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vårt SPA erbjuder förutom de behandlingar som finns i paketen, flera behandlingar och kurer för kroppen, eller bara för ansikte eller fötter. Spaavdelningen har tre behandlingsrum, relaxrum och två större jacuzzi badkar för flera personer och en inomhuspool.

 

Känner man sig lite extra romantisk kan man boka Copper Cave som är ett privat rum med eget bubbelbad. Vi informerar om aktiviteter på Österlen, tex. cykelturer, vandringar, Kiviks Musteri/Äpplets Hus, Kivik Art och Stenshuvud.

Välkommen till vår restaurang där du har en oändlig utsikt över Hanöbukten.

 

Vårt kök erbjuder rätter av både nationell och internationell karaktär. För oss är det viktigt att i möjligaste mån använda oss av råvaror från lokala leverantörer på Österlen och från Skåne.

 

Sommartid kan man inta middagen i vår italienska nyrenässansträdgård.

Kiviks Hotell lämpar sig utmärkt för konferenser och inspirerande möten för både mindre och större sällskap och kan dessutom bjuda på exklusiv avskildhet.

 

Vi kan ta emot mindre grupper på ca 8 personer som har möjlighet att konferera helt avskilt i en närliggande villa. I huvudbyggnaden finns alla möjligheter även för större grupper på ca 32 personer att konferera.

 

Nyligen invigdes vårt nya mötesrum Ranelidsalen med magisk utsikt över havet och vår vackra italienska nyrenässansträdgård. Vi skräddarsyr din konferens eller ledningsgruppsmöte. Som du vill ha det – så gör vi!

 

Hos oss bestämmer du när du vill ha dina måltider och tillåter vädret dukar vi gärna upp på terrassen.

 

Hela hotellet har trådlös internetuppkoppling utan kostnad och våra lokaler är utrustade med whiteboard, filmdukar, blädderblock, PC-projektor, A4-block och pennor till deltagarna, H-film och pennor.

KVALITETSMÄRKNING

Kiviks Hotell Konferens och SPA

Moriabacken,  S-277 30 Kivik

 

+46 (0)414 700 75

info@kivikshotell.se

bottom of page