top of page

Kronovalls Vinslott

KONFERERA PÅ ETT ÄKTA FRANSKT BAROCKSLOTT PÅ ÖSTERLEN!

Det är något speciellt med att bo på ett slott. En känsla av historiens vingslag.Att vara på tu man hand med den som man helst delar sitt liv med, Slottsbröllop eller att samla sin personalgrupp för en konferens på Österlen, hämta nya tag, eller bara ha en fantastisk upplevelse tillsammans med vänner. Att höra knarrande golv eller promenera långa korridorer där dörrar står på rad med rumsnamnen sirligt tecknade i ramen är något utöver det vanliga.

 

Oavsett varför man är här. Att få en totalupplevelse med mat, dryck och service. Det är just det som vi på Kronovalls Vinslott arbetar efter, att få möjlighet att skapa din dag, er dag, till precis den upplevelse ni hade tänkt er – och gärna lite till. Det är därför vi är här. Vi planerar, arrangerar, följer upp och levererar tillsammans med er – eller för att ni ska få möjlighet att vara tillsammans. Vilket som.

23 Hotellrum

3 Mötesrum

41 bäddar

5 Enkelrum

4 Grupprum

68 st i matsalen

18 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

24 st i öar

100 st i biosittning

50 st i skolsittning

36 st i u-bord

LÄGE

Naturskönt på Österlen

Helsingborg: 1 tim 35 min
Kristianstad: 45 min
Lund: 1 tim

Malmö: 1 tim

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Kristianstad Airport 30 min, Malmö Airport 50 min

Närmaste tågstation: Tomelilla Station 16 km

Närmaste busshållplats: 1,7 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Provning av vin, champagne, calvados eller annan valfri dryck  

Slottshistorik med mousserande vin & besök i iskällaren

Lerduveskytte 3-kamp eller 5-kamp med Sövdes äventyrscamp

Turridning på islandshäst  

Segway

Chokladprovning

På Kronovall arbetar vi alltid med att utveckla vårt kök, med att förfina och förädla. Vi vill att matupplevelsen alltid ska vara ett starkt minne när man lämnar oss.

En slottsweekend ska vara en upplevelse, en resa och ett äventyr. Oavsett om man äter ensam, med en älskad eller tillsammans med ledningsgruppen.

 

Vi har en passion för de råvaror vi väljer. Vi tror på att använda lokala resurser och handplockar våra råvaror från bönder och odlare som ligger oss nära. För att måltiden ska bli det där lilla extra väljer vi viner med stor omsorg. Oftast små producenter med moderna och klassiska viner som passar vår matfilosofi. 

Lämna företaget! Lämna staden!

Ta med dina medarbetare, kunder, leverantörer eller samarbetspartner till Kronovalls slott och en konferens på Österlen. Här kan ni konferera, planera och utbilda er i en lugn och avslappnad miljö samt njuta av slottskockarnas underbara mat och kyparnas passion för service och drycker.

 

Våra konferensrum utgörs av slottets praktfulla salonger som vi utrustar efter era önskemål.  

För att ytterligare stärka gruppen och ge utlopp för kreativitet, njutning och spänning erbjuder slottet och dess natursköna omgivning möjligheter till ett stort utbud av aktiviteter både vinter och sommar. 

Kronovalls Vinslott

Fågeltofta, 273 92 Skåne Tranås


Tel: 070-5918922

info@kronovall.se

bottom of page