top of page

Margretetorps Gästgifvaregård

LIKA GOTT SOM VACKERT

Margretetorps Gästgifvaregård är ett av Skandinaviens äldsta gästgiverier med anor från 1300-talet. Här får du en genuin skånsk gästgiveriupplevelse.

 

Margretetorps Gästgifvaregård ligger på den södra delen av Hallandsåsen, i en av de vackraste delarna av Skåne. Här finner ni arbetsro. Hos oss har möten varit en självklarhet i flera hundra år. Först som samlingslokal för slättens bönder och sedan början av 1900-talet som samlingpunkt för kända författare. Idag kommer ni som gästar oss hit för moderna möten i historisk miljö, för att fira högtider med nära och kära eller bara för att koppla av och njuta av de fantastiska omgivningarna.

 

Vi är kända för vårt förstklassiga kök och har mångårig tradition av att laga skånska delikatesser, maten är hjärtat i vår verksamhet.

 

Här är det lika gott som vackert!

58 Hotellrum

7 Mötesrum

116 Bäddar

0 Enkelrum

4 Grupprum

320 st i matsalen

58 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

100 st i öar

250 st i biosittning

200 st i skolsittning

70 st i u-bord

LÄGE

Naturskönt i Nordvästra Skåne
Helsingborg: 30 min
Kristianstad: 1 tim 25 min
Lund: 1 tim

Malmö: 1 tim

Goda förbindelser med bil, flyg och tåg, 4 km till E6, 12 km till Ängelholms tågstation

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 8 min

Närmaste tågstation: Ängelholm station 13,2 km

Närmaste busshållplats: 200 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Självklart hjälper vi till med helhetslösningar. Berätta om syfte och mål med just er konferens.

 

Vi arrangerar aktiviteter så som olika provningar, dryckesquiz, körkampen, gårdskampen, samspel m m med hjälp av våra samarbetspartners.

 

Dessutom samarbetar vi med professionella föreläsare kring ledarskap- och organisationsfrågor, teambuilding, kost, motion, sömn, kommunikation och bemötande m m.

All mat lagas från grunden med rötter från det skånska köket. Vi använder säsongens bästa råvaror, gärna från lokala leverantörer.

 

På kvällen kan ni njuta av en riktig gourmetmiddag med vin från vår egen vingård i Ungern för att sedan avsluta med en drink framför brasan.

Idag har vi elva moderna konferens/grupprum med allt som behövs för en bra mötesmiljö som stimulerar er kreativitet. Här finner ni arbetsro. Vi erbjuder lokaler från den lilla gruppen på 2 personer upp till den stora som rymmer 250 personer.

 

Alla våra lokaler är utrustade med trådlöst internet, pc-kanon, whiteboard, blädderblock samt block och penna till alla deltagare. Vi har även trådlöst gästnät med teknik från MERU med mycket snabb överföringshastighet. Några lokaler är utrustade med ljudanläggning.

 

Wasasalen är vår största sal och den är utrustad med den senaste tekniken när det gäller belysning, ventilation och konferensteknik, bl a med ljudanläggning och förstärkare, mikrofon och myggor, dokumentkamera (modern OH) och inbyggd dator med trådlöst tangentbord/mus.

 

Vår gedigna erfarenhet säkerställer högsta kvalité. Detta göra att ni kan fokusera på det som är viktigt, nämligen att umgås, konferera och ha kul.

 

Vi har givetvis en konferensvärdinna som är till för er under hela konferensen, den personliga kontakten är viktig för oss och det får vi ofta beröm för.

KVALITETSMÄRKNING

Margretetorps Gästgifvaregård

Kägle Väg 9, S-266 98 Hjärnarp

 

+46 (0)431 45 44 50

info@margretetorp.se


bottom of page