top of page

MJ'S

YOUR URBAN OASIS CREATED BY FRIENDS

En konferens eller ett möte på MJ's är alltid något annat. 


Oh boy, vi har de mest fantastiska, inspirerande och roliga mötesrummen med den senaste tekniken som väntar på dig, och när vi säger roligt menar vi bokstavligen roligt, men MJ's är så mycket mer. Och ja, vi har underbara hotellrum med superbekväma sängar men det här är inte bara ett hotell. Vi serverar god mat lagad med kärlek, men det här är inte bara en restaurang. Vi förbereder absolut fantastiska cocktails, men det här är inte bara en bar. 


MJ's är livet. Ett liv som vi vill dela med dig och ditt team!

83 Hotellrum

3 Mötesrum

166 Bäddar

0 Enkelrum

3 Grupprum

150 st i matsalen

83 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

50 st i öar

0 i biosittning

0 st i skolsittning

20 st i styrelsebord

LÄGE

Mitt i Malmö

Helsingborg: 50 min

Kristianstad: 1 tim 10 min

Lund: 25 min

Malmö: 0 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 30 min

Närmaste tågstation: Malmö Centralstation 200 m

Närmaste busshållplats: 200 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vi tror på att göra saker lite annorlunda. Vi tror på att lägga till lite kul i allt vi gör.


Så varför inte starta upp mötet efter en god lunch med en karaoke eller avsluta mötesdagen med en cocktailprovning med en av Malmös bästa bartenders.


Är det en adrenalinkick du behöver efter en dags möte. Då kan du utforska Öresund på ribbåt.

På MJ's vill vi maximera en upplevelse. Detsamma gäller vår restaurang. Ja, vi serverar utsökt mat gjord med kärlek, men det handlar inte bara om maten. Det handlar också om musiken, blommorna, ditt sällskap, om oss som jobbar här och till och med stolarna du sitter på. 


På vår huvudrestaurang har vi valt att inte servera huvudrätter och anledningen är ganska enkel - att dela flera mindre rätter är för oss en förbättrad upplevelse. Ett mer socialt och okomplicerat sätt att njuta av mat och liv, där samtal utlöses (och inga bekymmer, du lämnar oss inte hungriga, bara glada). 


På vårt senaste häng Lillies, gör dig redo att sluka östasiatiska läckerheter. Elektrifierande beats, frodiga cocktails, och sashimi som smälter i munnen. En social middagsklubb som är på allas läppar.

I hörnet av Mäster Johan och Isak Slaktare drar karuselldörrarna din uppmärksamhet. När du tittar igenom dem kanske du undrar vad det är du ser. Är det en bar eller är det en hotellreception? Svaret är väldigt enkelt - det är både och, för - varför inte? Det kan vara någon av de två, beroende på ditt humör och behov. Och det här är vad vi handlar om, vi vill tillgodose ditt humör och dina behov. 


Så välkommen! Gå förbi den livliga receptionen, genom vår vackra inomhusterrass som är restaurangen, så ser du våra mötesrum. Detta är den perfekta platsen för att få de kreativa juicerna att flöda. Här kommer du att serveras alla de läckra sakerna som gör livet värt att leva. 


Din dag börjar med ett starkt morgonkaffe för att få dig på ditt bästa beteende. När det är dags för lunch kommer du att serveras en utsökt måltid gjord av de bästa råvarorna trädgården har att erbjuda. Vi har ett nära samarbete med lokala bönder så att du kan äta mat som är bra för magen såväl som för själen. 


Inget möte på MJ's är komplett utan ett exceptionellt slut. Njut av våra fantastiska cocktails i baren, gjorda av våra prisbelönta bartenders. Och när godbitarna slår dig är du bara några steg från en av våra två restauranger - allt du behöver bestämma dig för är vad du är på humör för. 


Förr eller senare kommer du tillbaka till ditt rum, där de fluffiga kuddarna och det varma täcket skapar de perfekta förutsättningarna för en fantastisk sömn. Vakna upp som snövit minus fåglarna och njut av de nybakade croissanterna, de krämiga äggen och det knapriga baconet. 


åh! Och innan det är dags att åka, vågar vi er att passa in så många som möjligt i vår fotobås, vid receptionen. Häng upp fotoremsan på kontoret så kommer du alltid att minnas de roliga stunderna du hade med oss på MJ's.

MJ'S

Mäster Johansgatan 13, 211 11 Malmö


040-664 64 00

meetings@mjs.life

bottom of page