top of page

Moriska Paviljongen

VÄLKOMMEN TILL NÅGOT LITET ANNORLUNDA

Tänk att du kliver in i en annan värld. Tänk dig en blandning mellan 1900-talets Moulin Rouge och 20-talets Art Deco och allt däremellan. Moriska Paviljongen erbjuder dig som företag eller privatperson något utöver det traditionella event- och konferenskonceptet, helt enkelt för att vi har rum för fler och utrymme för mer. Våra unika salar, alla med olika karaktär, skapar en atmosfär som gör ditt evenemang till något minnesvärt. Mitt i hjärtat av Malmö, i Folkets Park. Hur vill du ha det?

 

Ingen festlighet eller event är det andra likt inte heller önskemålen kring det. Eftersom vi vill ge dig det där lilla extra, tror vi på skräddarsydda lösningar. Oavsett om du önskar en stor gala med discokulor och en 12-manna orkester eller ett mindre event med ”candle lights och cosy”, så har vi miljön. Dessutom är vi en av få platser i regionen som kan erbjuda rum för upp till 500 sittande och över 1000 minglande gäster, utan att förlora i personlighet och charm. Vi tycker nämligen att saker som affärer är viktiga men det behövs lite kärlek och omtanke också.

 

Så varmt välkommen till något litet annorlunda. Välkommen till Moriska Paviljongen!

0 Hotellrum

3 Mötesrum

0 Bäddar

0 Enkelrum

0 Grupprum

350 st i matsalen

0 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

150 st i öar

500 st i biosittning

150 st i skolsittning

50 st i u-bord

LÄGE

I Folkets park, mitt i centrala Malmö med gångavstånd till tågstationen vid Triangeln

Helsingborg: 50 min
Kristianstad: 1 tim 10 min
Lund: 25 min

Malmö Centralstation: 8 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport: 25 min, Copenhagen Airport 25 min

Närmaste tågstation: Malmö Centralstation 4 km

Närmaste busshållplats: 200 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Möjlighet att kombinera konferens eller event med ett brett utbud av publika kulturevenemang. Producenter som kan ta fram skräddarsydd kvalitativ underhållning för det enskilda arrangemanget.

 

För aktiviteter utomhus finns en lummig trädgårdsmiljö som passar utmärkt för stora konserter, grillfester, och festmiddagar. Paviljongbar och fast scen under tak. Kapaciteten är 2000 stående eller 1000 personer i biosittning.

Restaurang, bistro och 4 barer.Vårt kök serverar annorlunda, förstklassiga måltider för sällskap på upp till 350 personer. Bistron har 80 platser och en avslappnad restaurangmiljö med kosmopolitisk prägel. Här serveras en förstklassig fransk-marockansk meny.

Heldagskonferenser, luncher med föreläsningar, afterwork aktiviteter och frukostkonferenser är exempel på möten hos oss. Välkommen när du skall samla dina kunder, nätverk och medarbetare.

 

Vårt centrala läge i hjärtat av Malmö och vackra lokaler är nyckeln till en framgångsrik konferens. Vår historiska byggnad med rum i varierande storlek och stil, samt förstklassig teknik möjliggör allt från presentationer till paneldiskussioner med högsta professionalitet.

Moriska Paviljongen Folkets Park

Norra Parkgatan 2, S-214 22 Malmö

 

+46 (0)40 685 40 

30

info@moriskapaviljongen.se

bottom of page