top of page

Norrviken

NATURSKÖNA NORRVIKEN, EN MÖTESPLATS FÖR ALLA SINNEN

Norrviken erbjuder en mångsidig mötesplats och arena. Här får ni som våra gäster ta del av såväl naturens skönhet och stillsamhet i Norrvikens trädgårdar som levande och dynamisk konst och design på RAVINEN Kulturhus. Parken är vida känd för sina stilträdgårdar alla inspirerade av olika länder och tidsepoker för att ge var trädgård sin speciella karaktär. RAVINEN Kulturhus blev en del av Norrviken 2022 och bjuder på levande konst, musik och design.


Våra möteslokaler passar såväl det lilla mötet som för större grupper upp till 210 gäster i RAVINEN Kulturs imponerande lokal, Birgit Nilsson salen. Måltider avnjuts i vackra Orangeriet restaurang alternativt hos RAVINEN Café & Bistro. Vi erbjuder aktiviteter av olika slag så som guidning, yoga, chokladprovning och mer därtill. Med parken som inramning skapar vi det arrangemang ni önskar och bjuder på upplevelser för alla sinnen.


0 Hotellrum

8 Mötesrum

0 Bäddar

0 Enkelrum

0 Grupprum

300 st i matsalen

0 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

72 st i öar

210 st i biosittning

86 st i skolsittning

28 st i u-bord

LÄGE

Vid havet i Båstad

Helsingborg: 45 min
Kristianstad: 1 tim 35 min
Lund: 1 tim 15 min

Malmö: 1 tim 20 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 25 min

Närmaste tågstation: Båstad station 7 km

Närmaste busshållplats: 100 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita


Boende kan erbjudas i samarbete med GRAM Group.

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Lägg till det lilla extra, låt ert möte bli en helhetsupplevelse att minnas och längta tillbaka till. Varför inte följa med vår trädgårdsmästare på en guidad tur i parken eller på en spännande historisk vandring? 


Avnjut en chokladprovning som avsmakas tillsammans med Norrvikens egen Champagne eller lägg till en extra dimension på mötet genom en välgörande yogaupplevelse i vår förtrollande park. 

Endast fantasin begränsar. Låt oss veta hur ni vill förgylla ert besök hos oss.

Det märks när maten har en stark koppling till platsen. Bjärehalvön är ett skafferi av högkvalitativa råvaror och med dessa skapar våra kockar säsongens smaksensationer. 


Slå er ner i vackra Orangeriet restaurang och njut av omsorgsfullt tillagade rätter mitt i hjärtat av trädgårdarna. 


Hos RAVINEN Café & Bistro erbjuds smakupplevelser som skapar ett magiskt möte mellan mat, kultur och hav vilka inramas av en vidsträckt utsikt över Laholmsbukten.

Norrvikens unika miljö är en perfekt plats för att öppna upp sinnet och leda in tankarna på nya spår. 


Njut av de vackra trädgårdarna, kultur och vidunderlig utsikt över en förtrollande natur. Vi har flera kompletta mötesrum för att passa olika behov och önskemål, vart och ett med sin atmosfär. Från det lilla, personliga rummet till den stora, ljusa lokalen med plats för 300 sittande gäster. 

Våra vackra lokaler är belägna i Villa Abelin, RAVINEN Kulturhus samt unika Victoriahuset ute i parken. Tillsammans finner vi det bästa upplägget för just er.

Norrviken

Kattviksvägen 233, 269 91 Båstad 


0431-31 21 00

bokning@norrvikenbastad.se

bottom of page