PGA Sweden National

I EN KREATIV MILJÖ FÖDS NYA IDÉER

Ett stenkast från centrala Malmö möts du av en miljö som inspirerar, motiverar och ger dig ny energi. Redan vid infarten till vår anläggning möts du av en vacker natur och ett klubbhus med personlighet och charm. Utbudet, miljön och känslan av diskretion och perfektion kombinerat med god mat och utmanande aktiviteter lockar företag och ledningsgrupper till våra konferensmöjligheter.

 

På ett ödmjukt sätt vill sticka ut hakan och säga att här är enbart det bästa gott nog. Oavsett om det är konferens, golf, mat eller boende slår vi knut på oss själva för att ge dig det där lilla extra. Och vi gör det med hjärtat.

 

Välkommen till PGA Sweden National i Bara.

16 Hotellrum

4 Möteslokaler

46 Bäddar

0 Enkelrum

0 Grupprum

150 st i matsalen

16 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

48 st i öar

80 st i biosittning

50 st i skolsittning

40 st i u-bord

LÄGE

Mitt på golfbanan 

Helsingborg: 45 min
Kristianstad: 1 tim 10 min
Lund: 25 min

Malmö: 15 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 15 minuter

Närmaste tågstation: Malmö centralstation 18 km

Närmaste busshållplats: 2,5 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita

Vårt klubbhus är hjärtat i golfanläggningen som är utformad för att hålla en internationell standard och kunna vara värd för stora proffstävlingar. Vi har två magnifika 18-håls banor och en fantastisk 9-håls bana, en av Europas mest moderna träningsanläggningar, konferensmöjligheter, restaurang med utsikt över 18:e hålet, stor matsal, underbara hotellrum, golf shop och en golf academy.

Vi erbjuder en rad olika golfaktiviteter som t ex prova-på golf, golf clinic och en egen golftävling. Dessutom ligger vi i en fantastisk natur som erbjuder vandring på Skåneleden, cykelturer och olika löpspår. Utöver detta kan vi ordna 5-kamp, boule, chokladprovning, lakritsprovning, vinprovning, olivoljeprovning, matlagning, flygsimulator, flygtur över golfbanan m fl.

Hos oss kan du äta både frukost, lunch och middag. Oavsett om du spelat innan, ska spela eller bara kommer för en stunds avkoppling serveras du alltid omsorgsfullt tillagade rätter med väl utvalda råvaror. Vid varmt väder kan du och ditt sällskap njuta av mat och dryck ute på vår stora terrass. Varje vardag serverar vi dagens lunch inklusive sallad, bröd, bordsvatten, dagens soppa och kaffe.

För oss står kvalitet i centrum. Att använda utvalda närproducerade råvarorna är för oss en självklarhet och gör en stor skillnad på smak och kvalitet. Detta tankesätt återspeglar sig i våra maträtter och menyn uppdateras ständigt så det alltid serveras färska råvaror från den säsong vi befinner oss i.

Välkommen till oss på PGA Sweden National när du behöver komma bort från kontoret och vill jobba i en annorlunda och inspirerande miljö. I vårt klubbhus finns mötesplatser för 2-80 personer. Vi erbjuder dessutom både frisk luft och fri parkering.

 

Vårt utbud är stort, från små gemytliga mötesrum till stora lokaler för upp till 80 personer. Med totalt åtta konferensrum anpassar vi oss efter antalet gäster och era önskemål. Samtliga rum är utrustade med projektor, white board, blädderblock samt trådlöst bredband. Välj mellan halvdag och heldag eller varför inte inkludera en övernattning. Vår anläggning rymmer 16 rum med totalt 46 bäddar.

 

Våra hotell- och konferensmöjligheter, i kombination med vår restaurang, ger företagen en plats att bara vara.

PGA Sweden National

233 02 Bara

 

Tel: 040-6355100

reception@pgaswedennational.se