top of page

Råbylunds Gård

PÅ LANDET MEN CENTRALT I LUND

Med utblick över fälten ligger Råbylunds Gård inbäddad i grönska och bykänsla – en modern dagmötesanläggning i Lund.

 

Gården har renoverats varsamt med fina material till en personlig hållbar miljö för skapande och inspirerande upplevelser. Maten följer säsong och vilar på enkelhet och sundhet.Varmt välkomna till oss – på landet men centralt i Lund!

0 Hotellrum

4 Mötesrum

0 Bäddar

0 Enkelrum

4 Grupprum

100 st i matsalen

0 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

100 st i öar

120 st i biosittning

100 st i skolsittning

0 st i u-bord

LÄGE

I utkanten av Lund men ändå lantligt

Helsingborg: 45 min
Kristianstad: 55 min
Lund: 10 min

Malmö: 20 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 20 min

Närmaste tågstation: Lund station 3,8 km

Närmaste busshållplats: 1,2 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vi erbjuder såväl fysiska som mer kunskapsintensiva team buildande aktiviteter. Mysterielösningar, kurser i drejning, yoga/mindfullnes, chokladprovning eller kanske bara en promenad runt sjön.

Hos oss erbjuder vi en varierad hälsosam kost med utgångspunkt i årstidernas variation och de råvaror som gör sig bäst för dagen. Vi dukar upp goda saker till såväl förmiddagens som eftermiddagens pauser och serverar en lunch bestående av soppa som förrätt, varmrätt med bröd och knäckebröd därtill. Kaffe och en liten småkaka.


Vi utgår från svenska råvaror som bas och strävar efter att öka användandet av närodlat livsmedel. Vi vill kort sagt bidra med god energi till era möten.

Vi erbjuder en varm och personlig miljö för möten, konferenser och mindre utställningar i en varsamt ombyggd gård med utsikt över ett öppet kulturlandskap i Lund. Hos oss välkomnas du in i den gamla gårdens historia samtidigt som du upplever en modern mötesanläggning för både små och stora sammankomster.

 

Vi har format en miljö för skapande arbete och möten med ambitionen att med nyckelord som enkelhet, värme och hållbarhet erbjuda våra gäster möjlighet till att fokusera på sina utmaningar

Råbylunds Gård

Prästavägen 12, S-224 78 Lund

 

+46 (0)70 973 00 30

info@rabylundsgard.se

bottom of page