Radisson Blu Metropol Hotel

PERSONLIGT, PROFESSIONELLT OCH MINNESVÄRT

Helsingborg, känd som "Sundets pärla", är inkörsporten till Skandinavien för cirka 14 miljoner besökare varje år. Radisson Blu Metropol Hotel i Helsingborg erbjuder resenärer en utmärkt bas för att utforska Sverige eller för att göra affärer i området.

Den eleganta designen av gästrummen påminner om den internationella arkitektutställningen H55, som ägde rum i Helsingborg sommaren 1955, men i modern tappning. Idealiskt beläget hotell i södra delen av stadens centrum möjliggör att ni enkelt kan upptäcka Helsingborg, shoppa, äta och njuta av kulturutbudet efter mötet.

205 Hotellrum

8 Möteslokaler

410 Bäddar

0 Enkelrum

5 Grupprum

180 st i matsalen

205 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

90 st i öar

200 st i biosittning

90 st i skolsittning

30 st i u-bord

LÄGE

I centrala Helsingborg

Helsingborg: 0 min
Kristianstad: 1 tim 25 min
Lund: 40 min
Malmö: 45 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 30 min

Närmaste tågstation: Helsingborg Centralstation / Knutpunkten 300 m

Närmaste busshållplats: 170 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten och Visita

Helsingborg är känt för sin kulturhistoria, sin dramatiska och vackra natur och sitt stora utbud av sportevenemang och sportaktiviteter. Här erbjuder vi er ett antal olika ideér på aktiviteter både för den aktiva livsstilen och för dig som önskar en mer stillsam stund.

Vad sägs om äventyrsgolf eller tandem-puttingtävling där teamwork och humor är nyckeln till framgång på Vasatorps Golfklubb.

Nelly's Food ETC tar dig med på en kulinarisk resa runt jorden. Lokala och internationella rätter med fokus på superfood och hälsosamma ingredienser. 

I hotellbaren kan du slappna av och njuta av ett stort utbud av svenska och internationella viner, cocktails, öl och kaffe.

Vi förstår att mycket står på spel oavsett tillfälle. Därför är vi lika dedikerade som du till att göra ditt arrangemang till en succé. 

När du väljer oss kan du vara säker på att ditt evenemang är i goda händer. Vårt koncept Radisson Meetings och de lösningar vi designar för dig har utvecklats från tre grundpelare för att skapa framgångsrika evenemang: personligt, professionellt och minnesvärt.

KVALITETSMÄRKNING

Radisson Blu Metropol Hotel

Carl Krooks Gata 16, 252 18 Helsingborg

 

Tel: 042-6237900

meetings.helsingborg@radissonblu.com