top of page

Stiftsgården Åkersberg

NÄRA TILL LIVETS GODA, PLATS FÖR KLOKA TANKAR

Ända sedan 1700-talet har människor samlats här på Åkersberg. För att tänka och fatta beslut, för att dela de vackraste dagarna i livet med vänner och familj, och för att vila och samla kraft.

Stillheten i de natursköna omgivningarna är omtalad och här finns nära till allt vad Skåne bjuder på i form av mat, dryck, natur och upplevelser. När kvällen sänker sig efter dagens aktiviteter vilar du ut i fräscha, rymliga och ljusa hotellrum. Vi hjälper dig att forma din vistelse så den blir precis så bra som du vill ha den.


Avsätt tid för avkoppling i vårt nybyggda Andrum Spa. Njut av stillheten, unika Sparitualer och härliga Spabehandlingar. Entré ingår för övernattande konferenser.

 

Välkommen till oss!

54 Hotellrum

7 Mötesrum

83 Bäddar

25 Enkelrum

12 Grupprum

140 st i matsalen

29 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

56 st i öar

220 st i biosittning

80 st i skolsittning

32 st i u-bord

LÄGE

Mitt i Skåne

Helsingborg: 55 min
Kristianstad: 45 min
Lund: 35 min

Malmö: 40 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 50 min

Närmaste tågstation: Höör station 400 m

Närmaste busshållplats: 400 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vi arbetar med flera aktörer såsom:

Mordgåtan, Yogainstruktörer, Chokladprovning, Dryckesprovning, Glasblåsning, Wild Feet 

På gården finns det: Biljard, pingis, liten motionshall med innebandyklubbor, fotbollsplan och park med kubb och boccia

Missa inte vårt nybyggda Andrum Spa där ni kan koppla av i poolen eller de sköna liggfåtöljerna eller varför inte testa någon av våra Sparitualer eller behandlingar?

Den goda matenPå Stiftsgården Åkersberg vet vi att god och nyttig mat blir till genom bra råvaror och mycket kärlek – det finns inga genvägar.

 

Vi dukar upp till både storslagna supéer och enklare vickningar, gärna med prägel av vad säsongen och närområdet har att erbjuda. Självfallet komponerar vi även menyer efter dina personliga önskemål. Naturligtvis går det att komponera ihop drycker som passar till vald meny då vi har fullständiga rättigheter.

 

Varje dag njuter av du läckra luncher och middagar med nybakat bröd. Kaffet är nybryggt på krav- och rättvisemärkta bönor och vårt kaffebord står alltid uppdukat.

 

Kom till Stiftsgården Åkersberg, och låt det smaka!

Tänk och njut! 

På Stiftsgården Åkersberg är det lätt att samla tankarna och fatta kloka beslut. För en lyckad konferens har du till din hjälp en vacker miljö, behagligt boende, sköna omgivningar och ett genuint kök. Vi har ett rikt utbud av behagliga rum för upp till 120 personer. Alla självfallet med all teknisk utrustning du behöver.

Avsätt tid för avkoppling i vårt nybyggda Andrum Spa. Njut av stillheten, unika Sparitualer och härliga Spabehandlingar. Entré ingår för övernattande konferenser.

 

Välj Åkersberg för er nästa konferens.

KVALITETSMÄRKNING

Stiftsgården Åkersberg

Åkersbergsgatan 3, S-243 32 Höör

 

+46 (0)413 55 91 00

info@akersberg.se


bottom of page