top of page

Smygehus Havsbad

HOTELLET VID HAVET

Kom till havet och njut av stillheten, den härliga naturen, den fantastiska maten och den personliga servicen.

Här kan du bada i havet, träna på gymmet, promenera längs den flera mil långa kustremsan eller bara njuta av en spabehandling, god mat, konst och atmosfären i det snart 100-åriga huset. På Smygehus Havsbad finns restaurang, festvåning, hotellrum och konferensmöjligheter. Vintertid är det lugnet som hägrar, den friska luften, den vackra miljön och den fantastiska maten. På vårkanten vaknar små butiker till liv, sommarstugorna fylls av gäster och det blir liv och rörelse in på småtimmarna.

Smygehus Havsbad håller öppet året runt och bjuder på en välsmakande påskbuffé, är med i Konstrundan, sommartid ordnar vi musik- och grillkvällar på terrassen, sedan kommer höst och vinter med klassisk gåsmeny och ett dignande julbord och vi avslutar året med en storslagen och mycket populär nyårsfest!

96 Hotellrum

7 Mötesrum

192 Bäddar

0 Enkelrum

5 Grupprum

210 st i matsalen

96 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

72 st i öar

170 st i biosittning

100 st i skolsittning

24 st i u-bord

LÄGE

Vid havet på Sveriges sydspets

Helsingborg: 1 tim 15 min
Kristianstad: 1 tim 40 min
Lund: 50 min

Malmö: 45 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 25 min

Närmaste tågstation: Trelleborg station 15 km

Närmaste busshållplats: 50 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita

Vi har 14 hotellrum och 41 hus med två sovrum, dusch och toalett, vardagsrum och uteplats i varje hus.

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Läget vid havet erbjuder fantastiska promenadstråk där man kan ladda alla sinnen fulla med frisk luft och ny energi. En tipspromenad på vår härliga strandäng eller en bouleturnering är exempel på andra aktiviteter vi gärna erbjuder, liksom music quiz och musikbingo.


Vi ordnar gärna provning av våra goda viner eller öl från vårt lokala bryggeri; Hönsinge
Hantwerksbryggeri eller varför inte prova vår populära matlagningsaktivitet tillsammans med våra kockar. Vår souschef sätter menyn och leder arbetet och delar med sig av sina bästa tips.


För lite mer fartfyllda aktiviteter kan vi varmt rekommendera 5-kampen, Skattjakten eller Team kampen som vi kan ordna tillsammans med vår samarbetspartner. Vi kan även erbjuda yogapass, prova-på-keramik, musikquiz eller magishow.

Direkt från jord till bord
På Söderslätt är det lätt att hitta närodlade råvaror.Vi på Restaurang Smygehus Havsbad prioriterar råvaror av hög kvalitet. Här samsas skånska rotfrukter med kontinentala smaker och närodlad sallad med spännande kryddor. Vi har vällagad enkel mat. Inga konstigheter – men stort i vardagen!


Att äta hos oss ska vara en njutning för alla sinnen!

Kreativa möten i inspirerande miljö!
Hos oss ska organisationer, stora som små, känna sig varmt välkomna att hålla kreativa konferenser i en inspirerande miljö med god mat & service. Våra konferenslokaler är alla utrustade med modern konferensteknik och vår tillmötesgående personal finns alltid till hands för att göra ert möte till en oförglömlig helhetsupplevelse.


På Smygehus Havsbad erbjuder vi allt som behövs för ert viktiga möte. Våra lokaler är flexibla och möbleringen anpassas enkelt efter antalet deltagare. Vi kan erbjuda möteslokaler från 5-150 deltagare, alla med en fantastisk havsutsikt, pc-projektor, whiteboard och wifi. Block, pennor, godis och härliga fruktfat finns också!
Måltider och fikapauser avnjuts i vår restaurang eller i loungen där stranden och havet är närmsta granne. Ta gärna en bensträckare och känn sanden mellan tårna, avsluta dagen med en drink i vår bar eller ta ett dopp från badbryggan.

Smygehus Havsbad
Smyge Strandväg 136

231 78 Smygehamn


Tel: 0410 503 00
info@smygehushavsbad.se

bottom of page