Studio Meetingpoint

HOS OSS FÅR NI SAKER GJORDA!

Välkommen till STUDIO Meetingpoint – Malmös trevligaste och mest genomtänkta möteslokaler, med underbar utsikt över havet och kanalen! Vi erbjuder 10 härliga specialdesignade rum och en blackbox som fyller alla behov som du och din organisation kan tänkas ha.

 

Vår största konferenssal tar 200 sittande och vår spelbara blackbox 300 stående. Däremellan kan du välja rum som är specialutformade för att ni ska få det bästa resultatet av era möten, workshops och idéprocesser, oavsett hur många ni är. Vi har lagt extra vikt vid att skapa rum som föder kreativitet och som aldrig hindrar dig från att nå ditt resultat.

 

När du kommer hem till oss kommer du att känna att vi bryr oss om dig – i allt från service och bemötande till extra omsorg om mat och fika. Och glöm inte att vi har all tänkbar experthjälp att erbjuda dig på plats. Vi är proffs på processledning, kreativt innehåll, moderering och projektledning.

 

Välkommen till möteslokalerna som är precis som du drömt om – hos oss får ni saker gjorda!

0 Hotellrum

11 Möteslokaler

0 Bäddar

0 Enkelrum

0 Grupprum

120 st i matsalen

0 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

130 st i öar

200 st i biosittning

120 st i skolsittning

50 st i u-bord

LÄGE

I centrala Malmö

Helsingborg: 45 min
Kristianstad: 1 tim 10 min
Lund: 25 min

Malmö: 0 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 30 min, Copenhagen Airport 30 min

Närmaste tågstation: Malmö Centralstation 600 m

Närmaste busshållplats: 450 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten. 

 

I Studio finns Story Hotel med 95 fräscha rum med fantastisk utsikt över Malmö. Vi har ett nära samarbete med Story Hotel som hjälper dig att ordna en bra lösning för övernattande konferensdeltagare. I Studio finns också flera restauranger och en spektakulär roof top bar.

STUDIO Meetingpoint Studio

Nordenskiöldsgatan 24, 211 19 Malmö

 

Tel: 010-202 20 32

meetingpoint@studiomalmo.com