Sundsgården hotell & konferens

OSLAGBAR UTSIKT ÖVER ÖRESUND

Välkommen till Sundsgården hotell & konferens!

 

Med ängarna och havet som granne, tio minuter och lika många kilometer söder om Helsingborgs centrum, har Sundsgården bästa tänkbara läge. Och vi delar gärna med oss.

 

Öresund, Ven och Örby ängar är inte bara något att njuta av från fönstren eller terrassen, de har också gett namn åt våra konferenslokaler och matsal. Dessa är ljusa, ändamålsenliga och utrustade med modern teknik och trådlöst bredband. Flera av dem har utsikt över havet, en extra bonus! Ombonade och trivsamma gästrum är en annan upplevelse som väntar.

 

Vår omvittnat goda mat tillagas och serveras från eget kök. Menyerna följer årstidernas växlingar, och vi satsar på närproducerat och ekologiskt.

93 Hotellrum

7 Möteslokaler

151 Bäddar

35 Enkelrum

5 Grupprum

108 st i matsalen

58 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

48 st i öar

200 st i biosittning

80 st i skolsittning

40 st i u-bord

LÄGE

Vid havet, nära Helsingborg

Helsingborg: 14 min
Kristianstad: 1 tim 30 min
Lund: 35 min

Malmö: 45 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 30 min

Närmaste tågstation: Helsingborg Centralstation 8,9 km

Närmaste busshållplats: 800 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten

Sundsgårdens park ger bra möjlighet till aktiviteter utomhus.

 

Konferensgästerna har tillgång till tennisbana/utebandyplan, beachvolleyplan, boulebana och fotbollsplan.

 

Genom vår koppling till folkhögskolan, kan vi även erbjuda t ex en kortare konsert med musiker från vår musiklinje, eller Forumteater där vi tar hjälp av våra teaterelever.

Samtliga måltider serveras i vår trivsamma konferensmatsal, Örby Ängar, med panoramautsikt över Öresund och Danmark.

 

Här finns också baren och en mysig sittgrupp att börja kvällen i. Middagen komponerar ni själva utifrån vår aktuella trerätters-meny och ett gott vin fullborda det hela.

 

Vi arbetar med specialframtagna viner som passar just de rätter ni valt. God mat av hög kvalitet tillagad med den viktiga kryddan kärlek är vårt motto!

Sundsgården hotell & konferens erbjuder lokaler, mat, boende, aktiviteter mm till företag, organisationer, föreningar och privatpersoner. Den trivsamma atmosfären och den betagande utsikten är omtalad. Våra konferenssalar är ljusa, ändamålsenliga och utrustade med modern teknik. Flera av dem har vår härliga sundsutsikt.

 

Vår hörsal Öresund och vår konferensmatsal Örby ängar vetter mot havet och har en panoramautsikt över Danmark, Ven och Öresund. Som konferensgäst bor du i trivsamma och fräscha rum, samtliga med egen dusch och toalett.

 

Sundsgården är även en folkhögskola i nära samverkan med EFS. Mångfalden och kompetensen kan ge er konferens en extra dimension, och vi kan erbjuda hjälp både med uppläggning och genomförande.

KVALITETSMÄRKNING

Sundsgården hotell & konferens

Örbyvägen 10, 255 92 Helsingborg

 

Tel: 042-193813 Fax: 042-193850

info@sundsgarden.se