top of page

Sundsgården hotell & konferens

OSLAGBAR UTSIKT ÖVER ÖRESUND

Välkommen till Sundsgården hotell & konferens!

 

Med ängarna och havet som granne, tio minuter och lika många kilometer söder om Helsingborgs centrum, har Sundsgården bästa tänkbara läge. Och vi delar gärna med oss.

 

Öresund, Ven och Örby ängar är inte bara något att njuta av från fönstren eller terrassen, de har också gett namn åt våra konferenslokaler och restaurang. Dessa är ljusa, ändamålsenliga och utrustade med modern teknik och trådlöst bredband. Flera av dem har utsikt över havet, en extra bonus! Ombonade och trivsamma gästrum är en annan upplevelse som väntar.

 

Vår omvittnat goda mat tillagas och serveras från eget kök. Menyerna följer årstidernas växlingar, och vi satsar på närproducerat och ekologiskt.

93 Hotellrum

7 Mötesrum

151 Bäddar

35 Enkelrum

5 Grupprum

108 st i matsalen

58 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

70 st i öar

200 st i biosittning

100 st i skolsittning

50 st i u-bord

LÄGE

Vid havet, nära Helsingborg

Helsingborg: 14 min
Kristianstad: 1 tim 30 min
Lund: 35 min

Malmö: 45 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 30 min

Närmaste tågstation: Helsingborg Centralstation 8,9 km

Närmaste busshållplats: 800 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Sundsgårdens park ger bra möjlighet till aktiviteter utomhus.

 

Konferensgästerna har tillgång till tennisbana/utebandyplan, beachvolleyplan, boulebana och fotbollsplan.

 

Genom vår koppling till folkhögskolan, kan vi även erbjuda t ex en kortare konsert med musiker från vår musiklinje, eller Forumteater där vi tar hjälp av våra teaterelever.


Vi samarbetar med ett flertal olika aktörer som erbjuder aktiviteter som är anpassade för just ert sällskap.

I vår restaurang Örby Ängar, står råvarorna alltid i fokus. Grunden hämtas från det fina gamla svenska köket. Samtidigt låter vi oss inspireras av smaker från världens alla hörn, med respekt för vår historia. Köket karaktäriseras av hög kvalitetskänsla och upptäckarlust, där vi älskar att kombinera mat & dryck för att ge en överraskande upplevelse. 


Det handlar om att vara kreativ och älska mat & dryck. Framförallt handlar det om att sätta dig som gäst i fokus!


Sundsgården hotell & konferens erbjuder lokaler, mat, boende, aktiviteter mm till företag, organisationer, föreningar och privatpersoner. Den trivsamma atmosfären och den betagande utsikten är omtalad. Våra konferenssalar är ljusa, ändamålsenliga och utrustade med modern teknik. Flera av dem har vår härliga sundsutsikt.


Vår konferenssal Öresund och vår restaurang Örby ängar vetter mot havet och har en panoramautsikt över Danmark, Ven och Öresund. Som konferensgäst bor du i trivsamma och fräscha rum, samtliga med egen dusch och toalett.


På Sundsgårdens område finns även en folkhögskola. Mångfalden och kompetensen kan ge er konferens en extra dimension, och vi kan erbjuda hjälp både med uppläggning och genomförande.

KVALITETSMÄRKNING

Sundsgården hotell & konferens

Örbyvägen 10, 255 92 Helsingborg

 

Tel: 042-193800

bokning@sundsgarden.se

bottom of page