top of page

Torekov Hotell

FÖR KREATIVA OCH NATURNÄRA MÖTEN

Till Torekov Hotell kommer konferensgäster för inspiration, den salta luften, den karga dramatiska naturen och de fantastiska smakerna från Bjärehalvön. 


Söker du en konferens bort från asfalt, tung trafik och stress, ska du åka till Torekov. Om du uppskattar naturen, lugnet, golfbanorna och primörerna. Om du vill ha personliga möten i harmonisk miljö. Eller bara vill se solen gå ner i Kattegatt. På Torekov Hotell finns oändliga möjligheter för olika typer av möten och vårt utbud av aktiviteter, natur och upplevelser är stort och lättillgängligt.


Vi förstår att du behöver miljöer för olika processer och samtal. Här ryms 5 flexibla mötesrum med möteskapacitet upp till 120 personer, 54 logirum, loungeytor, sköna soffgrupper, fåtöljer framför brasan, dinglande ben i poolen, bastuplankor, och natur. Det finns även gym, yogarum, tennisbanor och fantastiska spabehandlingar. På innergården hittar du vårt nya bastuhus med tillhörande relaxavdelning och en massagepool. Den stora utomhuspoolen har åretruntanpassats så att du kan varva de varma bastubaden med ett kalldopp. Sedan tidigare finns också två varma japanska utomhusbad, i direkt anslutning till spaavdelningen inomhus.


Allt detta i kombination med riktigt bra vällagad mat är en njutning. I restaurang Bistron finns plats för 130 gäster. Med stor respekt och mycket kärlek tillagas noga utvalda råvarorna, gärna från gårdarna bredvid, och ger er en kulinarisk smakupplevelse från Bjärehalvön.


54 Hotellrum

5 Mötesrum

108 Bäddar

0 Enkelrum

3 Grupprum

130 st i matsalen

54 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

40 st i öar

120 st i biosittning

106 st i skolsittning

18 st i u-bord

LÄGE

Nära havet längst ut på Bjärehalvön

Helsingborg: 50 min
Kristianstad: 1 tim 45 min
Lund: 1 tim 20 min

Malmö: 1 tim 15 minKOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 25 min

Närmaste tågstation: Förslöv station 16,4 km, Båstad station 17,4 km

Närmaste busshållplats: 1,8 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten och Visita. 
Hotel Riviera Strand ingår i Gram Hotels. Alla hotel inom Gram Hotels är miljömärkta av Svanen och certifierade av Safe Hotels.


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Bjärehalvön inbjuder till såväl stillsamma som fartfyllda äventyr. Välj en kombination av olika typer av aktiviteter som ger er grupp en upplevelse som består. Prova våra egena SPA-aktiviteter, boule, kulinariska provningar eller följ med ut på hisnande äventyr till havs och på land med aktivitetsbolaget Spirit Event.


Inom 20 minuter finns dessutom sex olika golfbanor i naturskön miljö.

 

Missa inte heller Hovs Hallars unika, branta klippformationer och en tur till sälarnas Hallands Väderö.

Bjärehalvön är känd för sina fina lokala råvaror och kvalitetsmedvetna odlare. I Bistromenyn finner du säsongens smaker från trakten tillagade av kockar som brinner för kvalitet. 

 

Vi har också stora kunskaper om vin och ett väl utvalt utbud från hela världen. Fråga oss gärna så berättar vi vilka viner som passar bäst till de olika rätterna.

 

Kvällsdrinken kan avnjutas vid den öppna spisen i loungen. Den sköna naturinspirerade designen och årstidens skiftningar utanför fönstret ger en vilsam känsla. I Bistron tillverkar vi också egna delikatesser som marmelad och sylt – köp med dig hem!

Mitt i naturreservatet på idylliska Bjärehalvön konfererar ni i förtrollande miljö som ger ny kraft och kreativa idéer. En högklassig konferens ska både vara minnesvärd för stunden och bjuda på upplevelser som ger nytta och glädje lång tid framöver. Vi hjälper er gärna att hitta kreativa arbetsmetoder och upptäcka den kraft som finns i naturnära möten.

 

Varje liten del är viktig för att uppnå den kompletta helheten. Vår naturinspirerade design i kombination med modern konferensteknik och personal som brinner för att göra ert möte till det mest givande, ger en oförglömlig helhetsupplevelse.

 

Bli inte förvånad om de bästa idéerna dyker upp i den varma japanska poolen, under natursköna vandringar, vid brasan i loungen eller i Bistron när ni njuter av ljuvliga smaker. Alla stunder inspirerar, ta vara på dem.

KVALITETSMÄRKNING

Torekov Hotell

Själaviksvägen 2, S-269 78 Torekov

 

+46 (0)431 47 16 00

info@torekovhotell.se


bottom of page