The Lodge

MADE FOR MEETINGS!

På en av Skånes högsta punkter, 167 meter över havet, reser sig The Lodge.


Vårt läge är unikt med en fantastisk utsikt över det böljande landskapet runtomkring. Här bor man mitt i naturen, ändå ligger vi bara ett stenkast från både Köpenhamn (40 min) Malmö (25 min) och Lund (15 min). På trädtoppsnivå blir er kickoff eller konferens till en totalupplevelse utan störande inslag. Med god mat och dryck, rofylld mötesmiljö, moderna och annorlunda konferensrum, Spa samt spännande aktiviteter blir upplevelsen till något utöver det vanliga.


ALOHA! HONULELE SPA
Nu är vårt hawaiianska Spa, Honulele Spa färdigbyggt. Du som är vår konferensgäst har fritt inträde till detta inkluderat i ditt helpensionspaket (från kl 14-22 på ankomstdagen och från kl 8-12 på avresedagen), som en extra treat!
Ni kan också boka in ”The Aloha Spa Ritual” som en avkopplande aktivitet för 8 gäster i varje grupp, innan middagen på kvällen, mot en extra avgift. Vi har även fyra nya behandlingsrum där man kan boka in allt från klassiska massager till lyxiga ansiktsbehandlingar under våra öppettider, dock är det begränsat under Corona-perioden. Kom ihåg att ta med badkläder. Badrock och badtofflor finns att låna på ditt rum. Aloha!


Hela The Lodge är byggt i New England-stil och vi strävar efter att vara annorlunda och unika i både stort och smått.


Välkommen till Meetings Less Ordinary!

22 Hotellrum

3 Möteslokaler

44 Bäddar

0 Enkelrum

2 Grupprum

44 st i matsalen

22 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst Internet

30 st i öar

40 st i biosittning

30 st i skolsittning

25 st i u-bord

LÄGE

Högst uppe på Romeleåsen
Helsingborg: 1 tim 
Kristianstad: 1 tim 10 min
Lund: 25 min
Malmö: 30 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 20 min

Närmaste tågstation: Lund Centralstation 19,3 km

Närmaste busshållplats: 19,3 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Lodge Activities. Med utgångspunkt från The Lodge kan du ta dig ut på flera spännande äventyr, upplevelser och utmaningar för såväl den mindre som den lite större gruppen.


På Lodge Activities utnyttjar vi den fantastiska naturen runt The Lodge  för mountain biking, team trekking, GPS-navigering eller femkamp för att bara nämna några av de aktiviteter du kan välja bland.
Våra erfarna aktivitetsguider från ”167 m.ö.h” hjälper dig att välja en passande aktivitet för just din grupp.


Läs mer om vårt utbud här.

I vår restaurang serveras endast mat av högsta klass med spännande smaker och textur inspirerad av den svenska floran och faunan, raffinerade med moderna metoder.

 

Vår målsättning är att erbjuda en helhet av upplevelsen som innebär endast de bästa råvarorna och den bästa drycken serveras. Vi har som ambition att i största möjliga mån använda lokalproducerade produkter och själva tillaga allt, från olika marmelader till tryfflar. Allt detta binds samman med våra högt ställda krav på 5-stjärnig internationell personlig service.


Kort sagt – på The Lodge kan du alltid förvänta dig hemlagad och närproducerad mat utav yttersta kvalitet.

Made for meetings!

 

The Lodge – den naturnära mötesplatsen i Skåne, med vildmarkskänsla nära storstaden. Här kan din ledningsgrupp träffas i avskildhet för effektiva möten utan störande inslag.

 

På trädtoppsnivå blir ditt företags kickoff eller konferens till en totalupplevelse med god mat och dryck, rofylld mötesmiljö, annorlunda färg och form samt spännande aktiviteter.

 

Vi har tre konferenslokaler med plats för 12-40 gäster, samt 2 mindre grupprum. I vårt helpensionspaket ingår förmiddagsfika, 2-rätters affärslunch, eftermiddagsfika, 3-rättersmiddag, övernattning och frukostbuffé. Gott kaffe, te, juice och vatten finns hela tiden där för er och är utan kostnad. Likaså frukt och olika sorters nötter. Det finns möjlighet att förboka tillgång till vår Spa-avdelning mellan 15-19 på kvällen.

 

Välkommen till oss och Meetings Less Ordinary!

 

Önskar du en visning av hotellet och konferensfaciliteterna? Kontakta vår försäljningschef Camilla Persson på camilla@thelodge.se. Vi bjuder på vår tvårätterslunch efteråt!

The Lodge
Södra Ugglarp 621, 247 98 Genarp


Tel reception: 046-248905
Tel restaurang: 046-248907
info@thelodge.se