top of page

The More Hotel

KONFERERA I HISTORISK MILJÖ OCH DELA VÅR KÄRLEK TILL MAT & DRYCK

Konferera i vacker miljö där byggnadens historiska miljö noga bevarats från tiden då byggnaden inhyste servicestation för lok. Möjlighet för det mindre möten upp till 35 personer som anpassas efter era önskemål där vår husfru alltid ser till att ni får nybakat till fika.

 

Utöver stilfull och mysig miljö står vår kärlek till mat & dryck i fokus för att skapa en dag med inspiration och energi. Lunch & middag avnjuts i vår restaurang Matrummet som erbjuder välkomponerad meny där säsongens närproducerade och ekologiska råvaror efter största förmåga står i fokus.

 

Utöver konferensmöjligheter för både stora och små möten och restaurang som rekommenderas av White Guide erbjuder vi övernattningar i moderna studios, relaxavdelning, bastu, gym samt vinkällare.

33 Hotellrum

3 Mötesrum

126 Bäddar

2 Enkelrum

0 Grupprum

40 + 16 st i matsalen

31 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

24 st i öar

35 st i biosittning

30 st i skolsittning

18 st i u-bord

LÄGE

I Lund

Helsingborg: 40 min
Kristianstad: 1 tim
Lund: 0 min

Malmö: 20 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 20 min

Närmaste tågstation: Lund Centralstation 2,7 km

Närmaste busshållplats: 50 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vi hjälper till att få er konferens komplett efter era önskemål av aktivitet.

Vinprovning eller annan aktivitet för att skapa mer energi och öka teamkänslan.

I de gamla lokstallarna med sina gedigna valvfönster  finns idag hotellets restaurang Matrummet i Lund .


Med fokus på omsorgsfullt handplockade detaljer som avspeglar rum och tid för husets historia samt inbjudande modern design vill vi välkomna alla gäster att komma hit och dela vår kärlek till mat och dryck.


Under ledning av köksmästaren Isak Mårtensen medlem i Skånes Culinar (Skånes regionala kocklandskap) utarbetas menyn med största omsorg och  hämtar inspiration från världens alla hörn samtidigt som säsongens närproducerade och ekologiska råvaror efter största förmåga står i fokus. Inga kompromisser, ingen prestige… bara kärlek till mat och dryck.

 

Flerfaldigt rekommenderad av White Guide 


Vacker miljö och god mat i fokus för att skapa ett inspirerande möte. I de gamla lokstallarna i Lund erbjuder The More Hotel moderna konferensmöjligheter.

 

Harlösa – Trevlig lokal med asymmetriska former som nästan går att möbler som man vill. Med fönster och direkt utgång till vår härliga terrass.

 

Revinge – I denna lokal sitter ni rymligt runt ett stort bord. Ta gärna en paus under mötets gång, med biljard eller pingis som finns i samma lokal.

 

För den som önskar en privat middag i lugn och stillsam miljö har vi även en mysig vinkällare, den enda i Lund.

 

Konferenslokalerna är utrustade med projektor, whiteboard, blädderblock och trådlöst internet. I lokalerna finns alltid frukt och vatten.

The More Hotel

Kastanjegatan 18, S-224 56 LUND


+46 (0)46 271 64 00

lund@themorehotel.com

bottom of page