top of page

The Norrmans på Häckeberga Slott

UPPLEV VÅR TOLKNING AV ETT SLOTT

Förförd eller förfärad?


Detta är vår tolkning av ett slott.

Vi skapar världar där människor för en stund kan glömma den värld de vanligtvis lever i. En värld där man gärna får lägga bort mobilen då vi skapar världar som ska upplevas. 


Vår inredning är tredimensionell och doft och ljud är en del av upplevelsen. Även maten ska förflytta dig tillsammans med det som finns runtomkring dig. Vi hoppas du tycker om det du ska uppleva.


Vi har flera mötesrum i olika storlekar. Alla är utrustade med modern teknik som tillsammans med slottsmiljön som bjuder på bland annat kakelugnar och stora tunga ekdörrar ger er härlig upplevelse. 


Önskar ni kombinera konferensen med någon form av teambuilding har vi nära samarbete med RA Äventyr och Time2Learn som huserar i skogarna utanför slottet. 


På kvällen avnjuts mat lagad av vår kulinariska direktör Daniel Lindgren.


Varmt välkommen att hålla er konferens här hos oss på Häckeberga slott utanför Genarp, mitt i den vackraste natur Skåne kan erbjuda.

27 Hotellrum

4 Mötesrum

54 Bäddar

0 Enkelrum

5 Grupprum

80 st i matsalen

27 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst Internet

40 st i öar

60 st i biosittning

30 st i skolsittning

25 st i u-bord

LÄGE

På en holme nära Lund och Malmö

Helsingborg: 1 timme
Kristianstad: 1 tim 10 min
Lund: 30 min

Malmö: 30 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 14 min

Närmaste tågstation: Lund Centralstation 27 km

Närmaste busshållplats: 3 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Vi satsar på människor som kan ge er den upplevelsen ni behöver. För vi tror att människorna man möter är lika viktiga som maten och inredningen. 

Skriv gärna till oss och berätta vilken upplevelse ni vill ha.


Vi samarbetar med Rurik på RA Äventyr, som huserar i skogen utanför slottet, samt Marianne på Time2learn om ni önskar en spännande aktivitet i vår vackra omgivning.

Köket är starkt säsongsbetonat med fokus på lokala råvaror, innovativa tekniker och höga smaker.

Där vegetabilierna får glänsa och animalierna ibland får agera komplement. Vi lagar mat ifrån hjärtat och med tanke på vad vi nu vet om vår planet och framtiden så tar vi vara på allt utav våra råvaror och undviker matsvinn. 


Vi ser måltiden som en socialt engagerande stund och vill genom vår matlagning ge upplevelser utöver det vanliga, få folk att knyta nya kontakter och kanske upptäcka nya användningsområden för de råvaror man har hemma i skafferiet. 

Vi vill att du ska testa något nytt och förflyttas smakmässigt. Vissa kanske faller mer i smaken än andra och vissa kanske är helt nya för dig. Vi lagar mat som framtiden kan bära och vi hoppas att du har fått en ny upplevelse smakmässigt när du går ut genom vår dörr. Detta är vår glädje och vi känner att det är en ynnest att få dela med oss till er.

Är maten viktig när du reser på konferens? Tycker du om att uppleva något utöver det vanliga? Vill du ha massvis av plats och möjlighet att samla ditt företag på en ö i en sjö på ett slott? 


Då har du kommit rätt! 

Välkommen till The Norrmans på Häckeberga slott

Häckeberga Slott
247 98 Genarp


Tel 040-480 440
slottet@thenorrmans.se

bottom of page