Torekov Hotell

FÖR KREATIVA OCH NATURNÄRA MÖTEN

Till Torekov Hotell kommer konferensgäster för inspiration, den salta luften, den karga dramatiska naturen och de fantastiska smakerna från Bjärehalvön. Söker du en konferens bort från asfalt, tung trafik och stress, ska du åka till Torekov. Om du vill ha intima möten i personlig miljö. Om du uppskattar naturen, lugnet, golfbanorna och primörerna. På Torekov Hotell finns oändliga möjligheter för olika typer av möten och vårt utbud av aktiviteter, natur och upplevelser är stort och lättillgängligt.

Vi förstår att du behöver miljöer för olika processer och samtal. Här ryms flexibla mötesrum, loungeytor, sköna soffgrupper, fåtöljer framför brasan, dinglande ben i poolen, bastuplankor, och natur. Det finns även gym, yogarum, tennisbanor och fantastiska spabehandlingar. Inom 20 minuter finns dessutom sex olika golfbanor i naturskön miljö.

 

Allt detta i kombination med riktigt bra vällagad mat är en njutning. I restaurang Bistron finns plats för 130 gäster. Med stor respekt och mycket kärlek tillagas noga utvalda råvarorna, gärna från gårdarna bredvid, och ger er en kulinarisk smakupplevelse från Bjärehalvön.

Hotellet samarbetar med olika aktivitetsbolag som specialiserar sig på äventyr och upplevelser.

54 Hotellrum

5 Möteslokaler

108 Bäddar

0 Enkelrum

3 Grupprum

130 st i matsalen

54 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

40 st i öar

150 st i biosittning

106 st i skolsittning

18 st i u-bord

LÄGE

Nära havet längst ut på Bjärehalvön

Helsingborg: 50 min
Kristianstad: 1 tim 45 min
Lund: 1 tim 20 min

Malmö: 1 tim 15 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 25 min

Närmaste tågstation: Förslöv station 16,4 km, Båstad station 17,4 km

Närmaste busshållplats: 1,8 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten och Visita. 
Hotel Riviera Strand ingår i Gram Hotels. Alla hotel inom Gram Hotels är miljömärkta av Svanen och certifierade av Safe Hotels.

KVALITETSMÄRKNING

Torekov Hotell

Själaviksvägen 2, 269 78 Torekov

 

Tel: 0431-471600

info@torekovhotell.se