top of page

Valhall Park Hotell

ENERGIGIVANDE KONFERENS I HÄRLIG PARKMILJÖ

Valhall Park Hotell är ett avspänt och trivsamt hotell i härlig parkmiljö, en bra plats för kreativa och relationsskapande möten. Här kan du vara dig själv, konferera i moderna lokaler och njuta av god mat i restaurang Nimt och skön avkoppling i Launa relax & spa. För mindre grupper finns även Matstudio Bjäre med möjlighet att laga middag tillsammans med en kock som man avnjuter i festlokal Hov. Med personligt värdskap och omtänksamhet tar vi hand om er på bästa sätt och hjälper er att planera och genomföra konferensen precis som ni vill ha den. 

 

Här finns konferensmöjligheter för både små och stora konferenser från 8-120 personer. Är ni från 70 personer och uppåt kan ni även få hela hotellet exklusivt för er själva för fantastiska förutsättningarna för extra sammanhållning och gemenskap under konferensen.

 

Med väldigt goda kommunikationsmöjligheter är det lätt att ta sig hit. Här är nära till flyg, tåg, buss och E6 och E20.


70 Hotellrum

8 Mötesrum

150 Bäddar

0 Enkelrum

24 Grupprum

130 st i matsalen

70 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

60 st i öar

130 st i biosittning

80 st i skolsittning

40 st i u-bord

LÄGE

Valhall Park Hotell är beläget i ett vackert parkområde utanför Ängelholm.

Helsingborg: 30 min
Kristianstad: 1 tim 25 min
Lund: 1 tim

Malmö: 1 timKOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 5 min

Närmaste tågstation: Barkåkra station 1 km

Närmaste busshållplats: 500 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita


KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Koppla av i hotellets Launa relax & spa med jacuzzi, bastu, relaxrum och varm relaxpool med stort däck utomhus. Och njut av sköna behandlingar hos SkinbyM.


I vår Matstudio Bjäre finns möjlighet för mindre grupper (min 8 pers, max 14 pers) att laga en festlig middag med en av våra kockar, som sedan avnjuts i festlokal Hov.


Runt hotellet finns en 18-håls discgolfbana och i parken finns även padelbanor inomhus och utomhus.


Tillsammans med Gröna Blå Event erbjuder vi en mängd olika konferensaktiviteter för teambuilding med hög upplevelsekvalitet.


Ni kan också boka en rolig teambuildingaktivitet med Samspel Team Music, där man tillsammans skapar en orkester med blåsinstrument med garanti för många glada skratt.


Anlita Maria Rooth som inspirationsföreläsare. Maria från Ängelholm har en lång internationell hockeykarriär bakom sig med allt från spel med killar, collegetitlar som resulterade i upprepade möten och småsnack med USA’s President, mängder av landskamper (265) och medaljer. Som f.d. elitidrottare vet hon att ett effektivt självledarskap krävs för att nå framgång och Maria ger konkreta verktyg för att utveckla  förmågan att leda sig själv. 


Med närhet till havet vid Skälderviken, Kattegattleden och Skåneleden finns även möjlighet till härliga promenader, löpning och cykling.

Omtyckt mat lagad från grunden

Med närheten till Bjäre- och Kullahalvön finns fantastisk tillgång till fina råvaror från lokala odlare. Vi hämtar t.ex. Bjärepotatis direkt från bonden, hämtar tomater hos Tåstarpstomaten och mustar egen äppelmust från den gamla äppelträdgården från Valhall gård som finns kvar runt hotellet. 

Vi får mycket uppskattning för vår mat, fina frukostbuffé och det fräscha konferensfikat med allt från snittar och smörgåsar till smoothies och bakverk. Köket är inspirerat av en smak av Skåne och all mat lagas från grunden med stort engagemang för hög kvalitet och lokala råvaror efter säsong.


Energigivande konferens i härlig parkmiljö

Här finns Ängelholms största utbud av konferenslokaler med 8 moderna möteslokaler från 50-120 personer och 15 grupprum. Med kunnande och engagemang hjälper vi er med planering och genomförande enligt era önskemål. Den härliga omgivningen mitt i naturen ger en lugn och skön inramning till er konferens. Förutom möjlighet att nyttja vår relax & spa och matstudio finns också möjlighet till andra roliga aktiviteter för teambuilding i samarbete med duktiga aktörer. Nära hotellet finns också en discgolfbana och padelbanor inom- och utomhus. 


Hotellet exklusivt för er

Hyr hela hotellet för att skapa fantastiska förutsättningarna för extra sammanhållning och gemenskap under konferensen.


Lätt att ta sig hit

Hotellet har ett unikt läge med 5 min från Ängelholm-Helsingborgs flygplats, 10 min från E6 och E20 och 500 m till busshållplats och 1 km till tågstation för Pågatåg.


KVALITETSMÄRKNING

Valhall Park Hotell

Stjernsvärds Allé 66, S-262 74 Ängelholm

 

+46 (0)431 255 20

info@hotelvalhallpark.se

bottom of page