Villa Kungsberga

EXKLUSIV VILLA FÖR MÖTEN OCH GEMENSKAP

Greve Carl-Johan Bernadotte uppförde 1973 Villa Kungsberga i Båstad där han bodde under många år. Med ett stort och internationellt nätverk och en stor vänkrets har Båstad och Villa Kungsberga haft många välkända gäster genom åren såsom Greta Garbo, Rolling Stones och minst fem olika kungahus.


Villa Kungsberga är beläget på en 9.000 kvm stor tomt inbäddat i ett naturreservat med oslagbar utsikt över Båstad och Laholmsbukten!


Under åren 2015-2018 har fastigheterna genomgått omfattande renoveringar och ombyggnationer, både interiört och exteriört, med stor varsamhet och stilkänsla samtidigt som stora delar av tomten designats om. Fastigheterna och tomten har genomgått en helt fantastisk lyckad förvandling till en helt unik fastighet och upplevelse helt anpassade till personliga och unika möten mitt i naturen som ger våra gäster och besökare både en känsla av lugn, kreativitet och passion! 


Efter färdigställandet har Villa Kungsberga attraherat ledningsgrupper, styrelser samt chefsnätverk som uppskattar unik mötesmiljö där man tillåts konferera effektivt samtidigt som man har hela fastigheten och området för sig själv med egen kock där middagar och andra måltider många gånger tillagas med ingredienser från den egna köksträdgården.


Sammantaget finns det 11 dubbelrum, stora sällskapsytor både inomhus och utomhus, relaxavdelning med bastu och utomhuspool, ett mindre gym och ett fullutrustat konferensrum för kreativa möten.

Här kan man utveckla sin verksamhet helt ostört i en av världens mest unika fastigheter och i en naturskön miljö som även den är helt unik!


Välkommen till en unik och kreativ mötesplats på Villa Kungsberga i en miljö med en fantastisk historia och en inspirerande och spännande framtid!

11 Hotellrum

1 Möteslokal

19 Bäddar

3 Enkelrum

2 Grupprum

40 st i matsalen

8 Dubbelrum

Wifi/Trådlöst internet

0 st i öar

30 st i biosittning

20 st i skolsittning

16 st i u-bord

LÄGE

Naturskönt med vacker utsikt över Båstad och Laholmsbukten

Helsingborg: 40 min
Kristianstad: 1 tim 30 min
Lund: 1 tim 10 min

Malmö: 1 tim 15 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 20 min

Närmaste tågstation: Båstad station 5,6 km

Närmaste busshållplats: 2,5 km

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten

Villa Kungsberga

Fylkeskungavägen 36-38
269 96 Båstad

 

Tel: 0731-498253

malin@villakungsberga.se