top of page

Ystad Saltsjöbad

VÄLKOMMEN TILL SKÅNES VACKRASTE MÖTESPLATS

På Skånes vackraste kust vid Österlen ligger Ystad och precis vid stranden Ystad Saltsjöbad – Skandinaviens ledande resort, med anor från 1800-talet. 

Havsnära, charmigt och klassiskt, med en maritim Newport-stil som genomsyrar varje detalj. Strand, aktiviteter, fantastiska vyer, pooler, långa frukostar, oförglömliga middagar, allt i underbara omgivningar. Endast en timme från metropolen Köpenhamn och 50 minuter från mysiga Malmö.

139 Hotellrum

16 Mötesrum

300 Bäddar

0 Enkelrum

0 Grupprum

220 st i matsalarna

139 Dubbelrum

WiFi/Trådlöst internet

160 st i öar

325 st i biosittning

176 st i skolsittning

65 st i u-bord

LÄGE

På stranden i Ystad

Helsingborg: 1 tim 20 min
Kristianstad: 1 tim 10 min
Lund: 1 tim

Malmö: 50 min

KOMMUNIKATION

Närmaste flygplats: Malmö Airport 30 minuter

Närmaste tågstation: Ystad station 2,2 km

Närmaste busshållplats: 30 m

ÖVRIGT

Medlem i Skånska Möten, Visita

KONFERENS
MAT & DRYCK
AKTIVITETER

Nu är det dags att sätta kronan på verket. På Ystad Saltsjöbad erbjuder vi många roliga aktiviteter för din konferens. Hur låter det till exempel med cocktailskola, Pool Club, middag & musik?

Sätt guldkant på konferensen helt enkelt!

Vi har många olika kök på Ystad Saltsjöbad, men med en gemensam närmare – passionen för riktigt bra mat. Det är alltid nummer ett. Spänn bältet och följ med oss på en resa till pastalandet Italien, flyg norrut till Côte d’Azur för en knäckig Crème Brûlée för att sedan surfa över Atlanten till Hawaii för en perfekt poké bowl. Allt inom 500 meters avstånd från varandra.

Håll ditt nästa möte, event eller konferens på Ystad Saltsjöbad. Du hittar oss precis vid stranden, på Skånes vackraste kust. Här finns det tid för att bubbla i varma pooler, koppla av vid den sprakande brasan i en relaxsäng och njuta av riktigt god mat. Samt hålla konferens i världsklass förstås. 

Våra vackra lokaler med havsutsikt och modern mötesteknik är den perfekta platsen för ett möte eller konferens utöver det vanliga.


På Ystad Saltsjöbad har alla våra övernattande gäster tillgång till Lido Club & spa under vistelsen.

KVALITETSMÄRKNING

Ystad Saltsjöbad

Saltsjöbadsvägen 15, S-271 60  Ystad


+46 (0)411 136 39

meetings@ysb.se

bottom of page