JOHAN HARDEMO NY PÅ FLÄDIE MAT & VINGÅRD

March 2, 2018

Flädie Mat & Vingård rekryterar Johan Hardemo som restaurangchef

 

 

Flädie Mat & Vingård stärker sitt team med en restaurangchef. Johan Hardemo är både kock och sommelier och kommer att utveckla verksamheten mot privatmarknaden. 

 

Flädie Mat & Vingård är en av Skånes populäraste destinationer för konferenser och bröllop och en av regionens större catering-leverantörer. Det senaste året har verksamheten utökats till fler delar av privatmarknaden, bland annat genom bruncher, quizkvällar och vinprovningar. Nu förstärks satsningen på privatmarknaden ytterligare.

 

– Vi har under ett års tid provat oss fram mot privatgäster, främst under sommaren och helger. Vi märker en stor efterfrågan i vårt närområde, men också nationellt och internationellt. Det är något helt unikt att ha egen vinproduktion på gården och många är väldigt nyfikna på det, säger Camilla Olsson, VD.

 

Rekryteringen av Johan Hardemo som restaurangchef är en del i arbetet med att erbjuda fler möjligheter för privatpersoner att besöka vingården. Johan Hardemo är utbildad kock och sommelier och har tidigare bland annat varit restaurangchef på Nötesjö Hotell. Där arbetade han bland annat med konceptet som gjorde att det lilla hotellet bredvid Malmö Airport fick leverera all frukost till flygbolaget BRA.

 

– Flädie Mat & Vingård är enormt respekterat i restaurang- och konferensvärlden och jag längtar efter att lära känna allt och alla och få insyn i arbetet bakom kulisserna. Det ska bli så spännande att se hur vi kan utveckla erbjudandet ytterligare, säger Johan Hardemo.

 

– Vi kommer fortsätta att fokusera på personlighet, kvalitet, vår familjära stämning och vårt sätt att laga mat. Och att servera våra viner som vi odlar och producerar på gården. Enda skillnaden är att fler gäster ska få möjlighet att njuta av det, fortsätter Camilla Olsson vidare.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

September 20, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Basic Square
  • Instagram