NYA MÖTESPLATSER ATT MÖTAS PÅ

June 12, 2018

Vi kan nu hälsa Kronovalls Vinslott på Österlen och Hotel Statt i Hässleholm välkomna som nya medlemmar i Skånska Möten.
Två olika pärlor - det ena lättillgängligt och helt nyrenoverat med plats för stora möten, det andra på klassisk mark med fantastiska matupplevelser för mindre grupper. Du vill inte missa något av dessa!

 

 

Hotel Statt, Hässleholm
Totalrenoverade mötesanläggningen Hotel Statt i Hässleholm väljer du för alla sorters möten, events och utställningar.
Möten där läge, logistik, kvalité, värdskap i världsklass och måltider du minns, är avgörande. Det är en självklarhet för oss att med erfarenhet, personligt och professionellt engagemang underlätta för dig både i planering och genomförande.

Läs mer om och boka Hotel Statt

 

 

Kronovalls Vinslott, Skåne Tranås
Ett äkta franskt barockslott på Österlen
Det är något speciellt med att bo på ett slott. Oavsett varför man är här. Att få en totalupplevelse med mat, dryck och service. Det är just det som vi på Kronovalls Vinslott arbetar efter, att få möjlighet att skapa er dag, till precis den upplevelse ni hade tänkt er – och gärna lite till.
 

Läs mer om och boka Kronovalls Vinslott

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

September 20, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Basic Square
  • Instagram