MÖTEN VID HAVET - NY MÖTESPLATS

September 18, 2018

Smygehus Havsbad finns nu i Skånska Mötens utbud.

Hotellet har genomgått en stor renovering och även byggt 14 helt nya hotellrum och mer är på gång. Här håller du prisvärda möten och event med havet som granne. Varför inte börja dagen med en uppfriskande promenad längs den långa kustremsan?

 

Kontakta oss på Skånska Möten för bokning.

 

 

 

 

Smygehus Havsbad, Smygehamn

 

Hotellet vid havet

 

Kom till havet och njut av stillheten, den härliga naturen, den fantastiska maten och den personliga servicen.​Här kan du bada i havet, träna på gymmet, promenera längs den flera mil långa kustremsan eller bara njuta av en spabehandling, god mat, konst och atmosfären i det snart 100-åriga huset. På Smygehus Havsbad finns restaurang, festvåning, hotellrum och konferensmöjligheter. Vintertid är det lugnet som hägrar, den friska luften, den vackra miljön och den fantastiska maten. På vårkanten vaknar små butiker till liv, sommarstugorna fylls av gäster och det blir liv och rörelse in på småtimmarna.

 

Läs mer om och boka Smygehus Havsbad

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

September 20, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Basic Square
  • Instagram