RADISSON BLU ETABLERAR SIG I LUND

December 3, 2018

Nytt namn och upphottad lounge! 
Radisson Blu Hotel, Lund är nu det nya namnet för Park Inn by Radisson Lund.

 

"Idag slår portarna upp för Radisson Blu’s nyetablering i universitets- och utvecklingsstaden Lund. Staden har de senare åren blivit erkänd internationellt för sitt näringsliv och för sina innovationer i tillägg till den redan rika kulturhistoria och akademi som funnits i sekel. Att Radisson Blu nu etablerar sig här är ytterligare ett tecken på att man tror starkt på stadens potential.

 

Det har varit bråda dagar för Anna Blomqvist, hotelldirektör på nyöppnade Radisson Blu Hotel i Lund. Från ena dagen till den andra kommer gäster att få en ny upplevelse av hotellet som nu går från ett Park Inn by Radisson till ett Radisson Blu Hotel. 

-Vi byter varumärke för att Lund är en stad i utveckling, och vi vill förädla vår produkt för att möta de nya behov som uppstår när Lund utvecklas som stad, säger Anna Blomqvist.

 

Sam Holmberg som är Chef Operating Officer berättar.

-Radisson Blu är ett väldigt starkt och expansivt varumärke som finns i alla nyckelstäder, och vi ser Lund som en nyckelstad.

 

Under flera veckor har man jobbat målinriktat och intensivt med att förädla hotellet för att möta de krav som den medvetne och moderne hotellgästen har när den rör sig i en internationell miljö.

 

- Hela konceptet kring Radisson Blu innebär en stor förändring av både produkt och service som skapar flertalet fina upplevelser för våra gäster. Vi har sett över alltifrån produktutbud på rummen till utökat serviceutbud såsom roomservice och kuddmeny, för att nämna några av alla de förädlingar som vi gjort. Vi har uppgraderat vår frukost, och vi har en ny spännande restaurang på gång under 2019. Vi har gjort en väldigt stor punktinsats i lobbyn där gäster kan nyttja vårt nya co-working space med en riktigt cool bar. Den självklara platsen för spontana möten, säger Anna.
 

Läs hela pressmeddelandet från Radisson Blu Hotel, Lund

Läs mer om hotellet

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg

September 20, 2018

Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Basic Square
  • Instagram