NY KUNGLIG MÖTESPLATS I SKÅNE

Välkommen till en unik och kreativ mötesplats på Villa Kungsberga i en miljö med en fantastisk historia och en inspirerande och spännande framtid!

Greve Carl-Johan Bernadotte uppförde 1973 Villa Kungsberga i Båstad där han bodde under många år. Med ett stort och internationellt nätverk och en stor vänkrets har Båstad och Villa Kungsberga haft många välkända gäster genom åren såsom Greta Garbo, Rolling Stones och minst fem olika kungahus.

Under åren 2015-2018 har fastigheterna genomgått omfattande renoveringar och ombyggnationer, både interiört och exteriört, med stor varsamhet och stilkänsla samtidigt som stora delar av tomten designats om. Fastigheterna och tomten har genomgått en helt fantastisk lyckad förvandling till en helt unik fastighet och upplevelse helt anpassade till personliga och unika möten mitt i naturen som ger våra gäster och besökare både en känsla av lugn, kreativitet och passion!

Sammantaget finns det 11 dubbelrum, stora sällskapsytor både inomhus och utomhus, relaxavdelning med bastu och utomhuspool, ett mindre gym och ett fullutrustat konferensrum för kreativa möten.

Här kan man utveckla sin verksamhet helt ostört i en av världens mest unika fastigheter och i en naturskön miljö som även den är helt unik!

Läs mer om hotellet

Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Basic Square
  • Instagram