ÅRETS "FAB", DET MEST SPEKTAKULÄRA HOTELLET 2019-WHITE GUIDE

July 2, 2019

Wanås Restaurant Hotel är en rofylld plats i slottsmiljö,  präglat av samtida elegans & konst. Vi arbetar med råvaror från gården, skogen och traktens favoritbönder. Vi vill att gästerna hos oss känner sig bekväma, inspirerade och avslappnade. Vår ambition är att tillgodose det bästa utifrån de förutsättningarna som finns för er vistelse hos oss.
 
Condé Nast Traveller skrev ”It’s a totally unique place” när Wanås Restaurant Hotel utnämndes till ett av de hetaste hotellen i världen 2018. Det ligger med slottet i fonden och omgivet av den internationellt uppmärksammade Wanås Konst. Köket är inspirerat av platsen med det vilda och egenproducerade från vår KRAV-märkta gård. Mycket hög kvalitet och varm stämning ger fina möjligheter till en lyckad konferens, ledningsgruppsmöte eller företagsevent. Som gäst på hotellet ingår entréavgiften till Wanås Konst. 

 

Wanås Restaurant Hotel är ett perfekt komplement till våra andra mötesplatser i Skånska Möten och det känns väldigt roligt att få arbeta med detta vackra hotell.

 

Läs mer om Wanås Restaurant Hotel

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Senaste inlägg
Please reload

Arkiv
Please reload

Följ oss
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Basic Square
  • Instagram