top of page

Stiftsgården Åkersberg

HÖÖR
VÄLKOMMEN TILL STIFTSGÅRDEN ÅKERSBERG

En fristad för sinnet och själen mitt i hjärtat av Skåne. Vår arkitektritat spa bjuder in till lugn och avkoppling, där tiden rör sig i sin egen takt och där njutningen finner sin plats i nuet och tystnaden. Beläget precis intill tågstationen är vi lätta att nå, vi har även laddstationer för bilen.


Här fortsätter en lång tradition av möten och samvaro, som sträcker sig ända tillbaka till 1700-talet. På vår herrgård möts modern bekvämlighet och historisk charm i en perfekt harmoni. Med välkomnande hotellrum, flera mångsidiga konferenslokaler, kulinariska upplevelser och en omgivande natur som ger ro i själen, är vi stolta att föra den skånska mötestraditionen vidare.


Skapa Minnesvärda Konferensupplevelser!

Utforska en värld av spännande aktiviteter för ert nästa konferenspaket. Från ölprovningar och mysterielösning till teamutveckling och meditation - vi har något för alla smaker och behov.


Dyk in i ölets värld med Fulltufta Bryggeri, testa ert detektivarbete med Sherlocked, stärk teamet med Adventura's utmaningar, eller hitta balans med träning och meditation på Andrum Spa.


Oavsett om det är lerduveskytte, quiz med Simon Stevens eller en Urban balansupplevelse som lockar er, så är våra aktiviteter designade för att skapa minnesvärda och meningsfulla ögonblick för ert företag.


LÄGE

Mitt i Skåne

Helsingborg: 55 min
Kristianstad: 45 min
Lund: 35 min

Malmö: 40 min


KOMMUNIKATION

Flygplats: Malmö Airport 50 min

Tågstation: Höör station 400 m

Busshållplats: 400 m

54 Hotellrum

7 Mötesrum

icons8-group-50 (1).png

56 st i öar

83 Bäddar

25 Enkelrum

29 Dubbelrum

icons8-electric-car-50.png

Ja

icons8-conference-50.png

12 Grupprum

icons8-cutlery-64.png

140 st i matsalen

Wifi

icons8-group-50 (1).png

220 st i biosittning

icons8-group-50 (1).png

80 st i skolsittning

icons8-group-50 (1).png

32 st i u-bord

Ja

icons8-video-50.png

Stiftsgården Åkersberg

Åkersbergsgatan 3

S-243 32 Höörbottom of page