top of page

Torekov Hotell

TOREKOV
FÖR KREATIVA OCH NATURNÄRA MÖTEN

Till Torekov Hotell kommer konferensgäster för inspiration, den salta luften, den karga dramatiska naturen och de fantastiska smakerna från Bjärehalvön. 


Söker du en konferens bort från asfalt, tung trafik och stress, ska du åka till Torekov. Om du uppskattar naturen, lugnet, golfbanorna och primörerna. Om du vill ha personliga möten i harmonisk miljö. Eller bara vill se solen gå ner i Kattegatt. På Torekov Hotell finns oändliga möjligheter för olika typer av möten och vårt utbud av aktiviteter, natur och upplevelser är stort och lättillgängligt.


Vi förstår att du behöver miljöer för olika processer och samtal. Här ryms 5 flexibla mötesrum med möteskapacitet upp till 120 personer, 54 logirum, loungeytor, sköna soffgrupper, fåtöljer framför brasan, dinglande ben i poolen, bastuplankor, och natur. Det finns även gym, yogarum, tennisbanor och fantastiska spabehandlingar. På innergården hittar du vårt nya bastuhus med tillhörande relaxavdelning och en massagepool. Den stora utomhuspoolen har åretruntanpassats så att du kan varva de varma bastubaden med ett kalldopp. Sedan tidigare finns också två varma japanska utomhusbad, i direkt anslutning till spaavdelningen inomhus.


Allt detta i kombination med riktigt bra vällagad mat är en njutning. I restaurang Bistron finns plats för 130 gäster. Med stor respekt och mycket kärlek tillagas noga utvalda råvarorna, gärna från gårdarna bredvid, och ger er en kulinarisk smakupplevelse från Bjärehalvön.


LÄGE

Nära havet längst ut på Bjärehalvön

Helsingborg: 50 min

Kristianstad: 1 tim 45 min 

Lund: 1 tim 20 min

Malmö: 1 tim 15 minKOMMUNIKATION

Flygplats: Ängelholm-Helsingborg Airport 25 min

Tågstation: Förslöv station 16,4 km, Båstad station 17,4 km

Busshållplats: 1,8 km

54 Hotellrum

5 Mötesrum

icons8-group-50 (1).png

40 st i öar

108 Bäddar

0 Enkelrum

54 Dubbelrum

icons8-electric-car-50.png

Ja

icons8-conference-50.png

3 Grupprum

icons8-cutlery-64.png

130 st i matsalen

Wifi

icons8-group-50 (1).png

120 st i biosittning

icons8-group-50 (1).png

106 st i skolsittning

icons8-group-50 (1).png

18 st i u-bord

Ja

icons8-video-50.png

Torekov Hotell

Själaviksvägen 2

S-269 78 Torekov

 


bottom of page