top of page

I JUNI ÖPPNAR FRITIDEN HOTELL & KONGRESS

Mitt i Ystad reser sig ett nytt hotell på den tidigare simhallen.

Fritiden Hotell & Kongress är det nya 20-talets högborg samtidigt som arkitekturen flörtar med 50-och 60-talets estetik.

Här ryms arbete och fritid samtidigt, parallellt och omlott. Med alla faciliteter under samma tak och all teknik på plats kan du hålla precis den konferens du är ute efter.

Med fem minuters promenad från Ystads station ligger Fritiden Hotell & Kongress på ett perfekt läge för den som vill resa hållbart eller slipa på presentationen under tågresan hit. Det sydliga läget och de sju våningarna ger er en utsikt över Östersjön som inte finns någon annanstans.

Inför din konferens får du en Personal planner som sköter allt som rör din konferens. Din Personal planner tar hand om bokningen, dina önskemål och till och med dina inbjudna deltagare – om du så vill. Här ska du ägna dig åt det du kommer hit för. Att inspirera din publik, att informera din organisation, att planera framtiden för din verksamhet.

Senaste inlägg
Arkiv
Följ oss
  • Linkedin Social Ikon
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
bottom of page