top of page
Konferens i Helsingborg - Skånska Möten.jpg

KONFERENS I HELSINGBORG MED OMNEJD

SKAPA DEN PERFEKTA KONFERENSEN I HELSINGBORG – EN MIX AV STORSTAD OCH SMÅSTADSIDYLL

Helsingborg erbjuder en fantastisk mix av storstad och småstadsidyll och vackra stränder i centrum av staden med utsikt över Öresund och Danmark. Närheten till Danmark får många att ta färjan över och tillbaka igen för att njuta av äkta ”smörrebröd” och av den mysiga stämningen ombord.
 

GÅ TILL BOKNINGEN

Helsingborgs främsta kännetecken representeras av Kärnan, som är det medeltida försvarstornet som vakat över staden i ungefär 700 år och har en storslagen utsikt över hela Öresund.

Sofiero Slott och slottsträdgård är utsedd till Europas vackraste park. Kom hit och njut av 10 000 blommande rododendronbuskar, ravinens porlande bäckar, slottscaféet, konstutställningar, konserter eller ett trädgårdsevenemang med en picknickkorg och filt.

Fredriksdal är ett annat besöksmål som är ett av de största friluftsmuseerna i Sverige där du kan uppleva allt inom natur och kultur.

Missa inte heller att besöka vackra Bjärehalvön där du kan upptäcka Båstad, Torekov eller Hovs Hallar eller ta en tur på Kullaberg och besök Mölle.

Skånska Möten - Vi hjälper dig att boka konferens i Skåne!

I HELSINGBORG
bottom of page