top of page
Skånska Möten_1500x.jpg

BOKA KONFERENS MED VÅRA MÖTESEXPERTER

Spara tid och pengar genom att låta oss hjälpa dig med er mötes- eller eventförfrågan.
Vi har lång erfarenhet av att arrangera och boka konferenser och möten och tar fram förslag på passande och lediga konferensanläggningar för just din grupp.
Har du några egna önskemål tar vi givetvis hänsyn till dom. Vi har gärna en dialog med dig för att kunna erbjuda de bäst lämpade anläggningarna för just ert möte.


Så här går det till:
1. Du fyller i formuläret och vi bekräftar att vi har mottagit det inom några timmar.
2. Vi skapar förfrågan i vår plattform och väljer ut de konferensanläggningar som passar bäst för era behov.
3. Du får offert från de utvalda anläggningarna, alternativt svar att de inte har ledigt. Vill du ändra något i förfrågan eller ha fler alternativ ordnar vi det åt dig.
4. Du väljer den konferensanläggning som du tycker passar bäst och klickar på ”boka”. Bokningen blir bokad först när anläggningen har bekräftat bokningen. 

5. Du lägger in tider, deltagarlista, allergier etc. i plattformen. Du kan även göra en inbjudan i plattformen som du skickar till dina kollegor. Deltagarhantering finns också att tillgå.


Vår bokningsservice innebär inga påslag och kostar inte dig något, utan vi får provision av den konferensanläggning som du väljer.

Är ditt företag intresserad av att teckna konferensavtal med oss? Läs mer om alla fördelar.

Läs om vår Integritetspolicy.

TIPS FÖR ER KONFERENS

SYFTE OCH MÅL
Vad har ni för syfte och mål med er konferens? Vilka är deltagarna?

 

Ska ledningsgruppen ta fram nya strategier för företag? Då kanske det är viktigt att de inte blir störda, utan är själva på en anläggning.

VILKA BEHOV HAR NI?
Behöver ni någon speciell teknik? Behöver alla deltagare använda laptop?

Våra bästa mötestips hittar du här
 

MÖBLERING AV MÖTESRUMMET

Mötets syfte och mål styr vilken sittning som passar bäst. Den traditionella skolsittningen är oftast inte bäst. Vi har samlat några tips för bättre möten där du även hittar inspiration till passande sittningar.

Våra bästa tips för mötessittning hittar du här

AKTIVITETER
En aktivitet svetsar samman gruppen och blir ett minne för livet. Vi tar gärna fram förslag på passande aktiviteter som arrangeras av mötesplatsen själv eller av aktivitetsbolag.

Våra utvalda samarbetspartners hittar du här

KONTAKT

Skånska Möten
040-788 10
info@skanskamoten.se

bottom of page